Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει η ανάρτηση με τους εμπρηστικούς μηχανισμούς στο δάσος

Πλήθος από γκαζάκια ανάμεσα στις στάχτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει η ανάρτηση με τους εμπρηστικούς μηχανισμούς στο δάσος

Μία ανάρτηση - «καρφί» θέλησε να κάνει ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι εμπρηστικοί μηχανισμοί ανάμεσα στις στάχτες από τα καμένα δέντρα στη χώρα μας.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο και προσπάθησε να συμβάλλει στο βαθμό που μπορούσε προκειμένου να περιοριστούν οι φλόγες.

«Σήμερα βίωσα την λαίλαπα. Βρέθηκα σε μια θέα που η φωτιά κάλπαζε τη φύση και την ισοπέδωνε. Αποφασίσαμε με μερικά άτομα να κατέβουμε στο σημείο. Η πυροσβεστική μας φώναζε πίσω. Πήραμε κλαδιά και όχι περισσότερα από 5 άτομα βαρούσαμε τις φλόγες. Κοίταξα ψηλά, από το λόφο μας κοιτούσαν δεκάδες. Τους φώναξα με πολύ άσχημο τρόπο να κατέβουν και ότι αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τη σβήσουμε.

Δεν ήταν κάτι τόσο τρομερό σε σχέση με το τι έχω δει στην τηλεόραση από αλλά σημεία, όμως το ρίγος που ένιωσα όταν όλοι μαζί σβήσαμε τη φωτιά, όταν όλοι κάναμε μια αλυσίδα ώστε ένα μεταφέρουμε τη Μανίκα, με συγκίνησε και με έκανε να φορέσω το μαντίλι και το καπέλο καλά, ώστε ν μην δουν τα δάκρυα μου. Μπορώ να πω όμως με λύπη πως, «πολλα μπράτσα»απλά κοιτούσαν και τρέμανε στη ιδέα.

Ο ανδρισμός μπορεί να κρύβεται και σε μια γυναίκα. Όχι αναγκαία σε ανδρικό σώμα. Η @isabellepat στην άλλη πλευρά εντόπισε ένα άλογο. Το οποίο για ώρες προσπαθούσε να γαλήνευσει. Η επιλογή είναι δίκη μας. Και σήμερα επιλέξαμε να σώσουμε εκείνο το λόφο και τα καταφέραμε», είχε γράψει για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

Αυτή τη φορά ωστόσο η ανάρτησή του είχε πιο αυστηρό χαρακτήρα και αναφερόταν στις εμπρηστικές επιθέσεις που έχει εξαπλώσει την καταστροφή στη χώρα μας.

«Αυτά τα γκαζάκια έπεσαν από κάποιο γκαζόδεντρο», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό.

Τάσος Ξιαρχό εμπρηστικοί μηχανισμοί

«Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας αυτούς τους μήνες»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές σκέψεις που έκανε για τα σχόλια που δέχεται για το σώμα του και την εμφάνισή του γενικότερα.

Με την ανάρτηση αυτή θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους του τους followers για να βλέπουν τα πράγματα πιο θετικά και να μην είναι αυστηροί με τους άλλους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Ξιαρχό συγκινεί με μία ανάρτησή του.

"«Αδυνάτησες Τάσο» «αυτός κάνει πολλά ναρκωτικά» «ποπό εχεις χάσει πολλά κιλά» «αδυνάτησες ε?» «Είσαι άρρωστος» «έχει σίγουρα AIDS” ••• και πολλά ακόμη, μα εγώ δεν θα πάψω να ποζάρω και να χαίρομαι για το σώμα μου. Υπάρχουν μέρες που με κοιτάω και όλα αυτά με επηρεάζουν, με αποτέλεσμα να μην έχω όρεξη να βγω από το σπίτι μου.

Όταν βγαίνω και ξεπερνάω αυτά τα σχόλια, πηγαίνοντας στη δουλειά, θα υπάρξει κάποιος που θα πρέπει να δικαιολογηθώ. (Όχι ρε ίδιος είμαι) αυτό λέω και αλλάζω πορεία.

Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας και σκοτεινές μέρες αυτούς τους μήνες. Το να λες κάποιον «χοντρό» είναι το ίδιο με το να λες σε κάποιον «ποοοο έχεις αδυνατίσει πολύ» Εύχομαι πάντα να μένουμε θετικοί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό στην ανάρτησή του.