Κίνηση ανθρωπιάς από τον Πάνο Κιάμο και τους συνεργάτες του

Στο πλευρό των πυρόπληκτων σε αυτές τις δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Πάνο Κιάμο και τους συνεργάτες του

Μία κίνηση αλληλεγγύης σε δύσκολες μέρες αποφάσισε να κάνει ο Πάνος Κιάμος καθώς και οι συνεργάτες του στο κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγο καιρό, ο Πάνος Κιάμος έχει ξεκινήσει ξανά τις εμφανίσεις του ωστόσο το κέντρο δέχεται μόνο εμβολιασμένους.

Η ανακοίνωση του μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος

«Η διεύθυνση του Posidonio, ο Πάνος Κιάμος και όλοι οι καλλιτέχνες του σχήματος αποφασίσαμε Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Αυγούστου, μέρος από τις εμφανίσεις αλλά και των προσωπικών αμοιβών των καλλιτεχνών να διατεθεί στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, στους πυροσβέστες και στα αδέσποτα ζωάκια, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που διέπει την κοινωνία μας!

Ας σταθούμε ο καθένας, όπως και όσο μπορεί, στο πλευρό αυτών που το έχουν ανάγκη!».

Και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πλευρό των πυρόπληκτων

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση για μία απόφαση που πήρε προκειμένου να βοηθήσει με τον τρόπο του, τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως έχουν κάνει πολλοί celebrities μέχρι στιγμής, έτσι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρήκε τον τρόπο να συνδράμει για να χτιστούν ξανά τα όνειρα των ανθρώπων που χάθηκαν μέσα στις φλόγες.

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Μαζί με τους συνεργάτες μου και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωτάρα της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς ενώ η επιχείρηση "Nava Seaside" θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας ο οποίος διαγνώσθηκε πρόσφατα με λευχαιμία.

Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας.

Κωνσταντίνος Αργυρός», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.