Θύμα κλοπής ο Ολυμπιονίκης του πόλο Στέλιος Αργυρόπουλος

Του τα πήραν όλα εκτός από το μετάλλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα κλοπής ο Ολυμπιονίκης του πόλο Στέλιος Αργυρόπουλος

Πριν καλά καλά προλάβει να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στέλιος Αργυρόπουλος και έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, ο ολυμπιονίκης, μετά την άφιξή του στην Αθήνα συναντήθηκε με τους δικούς του ανθρώπους και τότε άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητό του και του πήραν προσωπικά αντικείμενα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και αρκετά αναμνηστικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και τα δώρα των διοργανωτών. Ευτυχώς, ο Στέλιος Αργυρόπουλος είχε πάρει μαζί του το αργυρό μετάλλιο, το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έφερε μαζί του από τη συμμετοχή του στους αγώνες του Τόκιο.

Ο υδατοσφαιριστής της Εθνικής -που συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- κατέθεσε στην Ασφάλεια Πειραιά με την ελπίδα να μπορέσει η Αστυνομία να βρει τα πράγματά του.

Στέλιος Αργυρόπουλος κλοπή

Απίστευτη κίνηση από την Εθνική Πόλο για τους πυρόπληκτους

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησαν οι διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης, αποφάσισαν να δώσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που τους έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι ίδιοι με μια ανάρτηση τους, ανακοίνωσαν την κίνηση ανθρωπιάς που πρόκειται να κάνουν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Φουντούλης.

Απίστευτη κίνηση από την Εθνική Πόλο για τους πυρόπληκτους