Άγριο ξέσπασμα από την Κάτια Ταραμπάνκο - «Κάνεις κάτι σε κράζουν, δεν κάνεις τίποτα σε κράζουν»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο ξέσπασμα από την Κάτια Ταραμπάνκο - «Κάνεις κάτι σε κράζουν, δεν κάνεις τίποτα σε κράζουν»

Μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, Η Κάτια Ταραμπάνκο ξέσπασε για τα καλά. Το γνωστό μοντέλο από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Τα σχόλια προς το πρόσωπο της είναι αρκετά και όπως είναι αναμενόμενο η ίδια ενοχλήθηκε κυρίως με τα αρνητικά σχόλια μερικών όταν δημοσίευε ένα βίντεο στο οποίο έχει να κάνει με τις τραγικές φωτιές στην Εύβοια. Η ίδια δεν το άφησε εκεί καθώς αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάντως, οφείλω να πω, ότι είναι συγκινητικό το hate που υπάρχει εκεί έξω… Κάνεις κάτι σε κράζουν, δεν κάνεις τίποτα σε κράζουν, αναπνέεις σε κράζουν. Κανένα πρόβλημα, επιλογή δική μας είναι να προβληθούμε, οπότε και κράξιμο θα φάμε και τα πάντα.

Κοιτάω πάνω τώρα, γιατί λογικά έχω το κείμενο γραμμένο, όπως και στο κείμενο που ανέβασα είχα γραμμένο κείμενο κάτω αλλά κοιτούσα αριστερά, μετά μετακινούταν και κοιτούσα δεξιά, κινούμενη οθόνη παιδιά… ναι.

Οι ίδιοι που τα γράφουν στην κυβέρνηση οι ίδιοι τα γράφουν και σε εμένα. Καλά πήγε αυτό, εντάξει. Δεν ξέρω πραγματικά. Εγώ εύχομαι υγεία σε όλους, ό,τι αξίζουμε ο καθένας θα το πάρουμε».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κάτιας Τααμπάνκο

Συγκινεί με την κίνησή της η Κάτια Ταραμπάνκο

Συντετριμμένη φαίνεται πως είναι τις τελευταίες μέρες η Κάτια Ταραμπάνκο με τις πυρκαγιές που έχουν κατακάψει αρκετές περιοχές της χώρας μας. Η ίδια μάλιστα συγκίνησε με την κίνησή της.

Το γνωστό μοντέλο συγκεκριμένα, ζήτησε χθες από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν όλοι μαζί ενός λεπτού σιγή για τους ήρωες πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί για τους Ήρωες που μάχονται με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα μας.

Καλησπέρα σας, Δεν θα μακρηγορήσω. Θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να προτείνω σήμερα 7/8 στις 22:00 το βράδυ να σωπάσουμε για 1 λεπτό, να κλείσουμε κινητό, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη ότι κάνουμε, και να επικεντρωθούμε με την ψυχή μας, το μυαλό μας, την καρδιά μας, και όλο μας το Είναι στους Ήρωες μας!

Στους συνανθρώπους μας που μάχονται κυριολεκτικά με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα μας! Στους Πυροσβέστες και στους Εθελοντές, στους συνανθρώπους που στέλνουν βοήθεια, προμήθειες από όλα τα μέρη της Ελλάδας μας!

Να επικεντρωθούμε για 1 λεπτό μονάχα να καταλαγιάσει αυτή η καταραμένη φωτιά, να βρέξει μια στάλα, να γίνει κάτι ώστε να σωθεί μια ανάσα οξυγόνου, ένα όμορφο ελάφι, ένα κουνέλι, μια κουκουβάγια, ένα πουλί, η ΖΩΗ και η ΦΥΣΗ μας γενικά .

Σήμερα 7/8 στις 22:00, 1 λεπτο από τον χρόνο σου . Και που ξέρεις; Αφού κάτω εδώ δεν ακουγόμαστε ίσως ακουστούμε κάπου ψηλά και γίνει ένα θαύμα! Και αν δεν γίνει να είσαι σίγουρος, οι Άνθρωποι αυτοί μια στάλα δύναμης από εμάς όλους θα την πάρουν.

Σας ευχαριστώ πολύ!
#PrayForGreece #ολοιμαζι».