Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Παντρεύτηκε ο Μάριος Αθανασίου - Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Μαρία Σολωμού

Δείτε την σύντροφό του για πρώτη φορά

Παντρεύτηκε ο Μάριος Αθανασίου - Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Μαρία Σολωμού
News 12.08.2021 12:27
Από Ίρις Βίλα

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη νέα σειρά του Alpha όπου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ενώ αποκάλυψε πως παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες με την αγαπημένη του.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου.

Πως λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

Δείτε παρακάτω την σύντροφο του Μάριου Αθανασίου

Παντρεύτηκε ο Μάριος Αθανασίου

Μάριος Αθανασίου - σύντροφος

Κοινή έξοδος με την σύντροφό του

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάριος Αθανασίου πριν παντρευτεί με την αγαπημένη του ήταν μαζί με την γνωστή ηθοποιό Μαρία Σολωμού όπου μαζί έχουν αποκτήσει κι έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου

Η Μαρία Σολοωμού παλιότερα αποκάλυψε γιατί η σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου δεν κράτησε. Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Δεν το καταλάβαμε εκείνο το βράδυ ότι δεν ταιριάζαμε, το κατάλαβα εγώ στην πορεία και ο Μάριος βέβαια σαφέστατα, μας πήρε περίπου ένα χρόνο. Δεν σφαζόμασταν καθόλου, αλλά ήμασταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός, ερχόταν σιγά-σιγά, φαινόταν. Το τελευταίο διάστημα μέναμε μαζί, παρόλο που το είχαμε πάρει απόφαση, κοιμόμασταν μαζί, χωρίς σεξ”.

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε λέγοντας ότι : «Είχαμε μια ερωτική σχέση κι ένα παιδί, μέναμε μαζί, άρχισε να μας τελειώνει, το καταλάβαμε. Και κάποια στιγμή, όταν μετακομίσαμε και πήραμε σπίτι, μου είπε μια μέρα: “έχω τώρα ένα επαγγελματικό ταξίδι και λέω να μην ξαναέρθω”. Είπα “ωραίος, εντάξει”. Δηλαδή, το περίμενα. Απλά η μοναδική κουβέντα που κάναμε ήταν “τι κάνουμε με τον Αλέξανδρο”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάριος Αθανασίου: Το «καρφί» του στον Στάθη Λιβαθινό - «Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε»

Μάριος Αθανασίου: «Το ΣΕΗ οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη»

Share