Με στενό μπλε σύνολο και φουσκωμένη κοιλίτσα - Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Κατερίνας Στικούδη

Πιο γλυκιά και όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με στενό μπλε σύνολο και φουσκωμένη κοιλίτσα - Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Κατερίνας Στικούδη

Τι κι αν η ίδια δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το γεγονός, όσο περνάει ο καιρός τα σημάδια της εγκυμοσύνης της δεν μπορούν να κρυφτούν! Η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει να ποστάρει στα social media της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τους followers της να της εύχονται στα σχόλια... με το καλό!

Η αλήθεια είναι πως στο παρακάτω βίντεο είναι εμφανέστατο το γεγονός πως η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ!

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως φίλη της πρόσφατα αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει...

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Ποιος είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town λοιπόν, ο Βαγγέλης Σερίφης είναι raper, παραγωγός των δίσκων της συζύγου του, αλλά και φιλόλογος. Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν είχε διδάξει σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Δεν του αρέσουν η δημοσιότητα, τα ρομαντικά κλισέ, ή οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και νιώθει άβολα όταν παρουσιάζεται ως «ο σύντροφος Στικούδη».

Την ακολουθεί σε κάθε της συναυλία, φωτογράφιση και συνέντευξη και κάποιοι λένε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες της, αλλά και τις δημιουργικές ιδέες.

«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, πόσο γλυκός είναι… Όλα μου έκαναν το κλικ! Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.