«Συγκινεί» η Ρίκα Διαλυνά - «Τον φοβάμαι τον θάνατο! Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου»

«Είναι κάτι που δεν το ξέρεις....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συγκινεί» η Ρίκα Διαλυνά - «Τον φοβάμαι τον θάνατο! Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ρϊκα Διαλυνά. Η ίδια μάλιστα πριν μερικές μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, μια πληγή που ακόμα δεν έχει κλείσει και την έχει στιγματίσει μέχρι σήμερα.

Οι δηλώσεις της Ρίκας Διαλυνά

«Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν έχασα τους γονείς μου διαδοχικά. Πρώτα πέθανε ο πατέρας μου σε ηλικία 60 ετών και εγώ τότε δούλευα στη Γερμανία και μου έδωσαν μόνο 24 ώρες για να έρθω να τον χαιρετήσω.

Και όταν επέστρεψα, που με περίμεναν στη Γερμανία, η σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ήταν να είμαι πάνω από 7 φέρετρα και να κοροϊδεύω τους πεθαμένους. Ήταν από τις σκηνές που έπρεπε να γυρίσω για το ρόλο μου, κοροϊδεύοντας τους νεκρούς. Όταν η μητέρα μου αρρώστησε τα παράτησα όλα και ήρθα στην Ελλάδα.

Τον φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που δεν το ξέρεις. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου».

Ρίκα Διαλυνά για τον θάνατο

«Ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω! Σώθηκα από θαύμα, χάρη σε δύο Άγιους»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Χάι. Μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, λόγω ειλεού.

Το περιστατικό σημειώθηκε εντελώς ξαφνικά, όταν γύριζαν την σειρά «Η ώρα η καλή» και δεν ήθελε οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια να το μάθουν. Στο πλευρό της βρισκόταν μόνο ο σύζυγός της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες λόγω κάποιας περιπέτειας με την υγεία σας;

'Οταν γυρίζαμε την σειρά «Η ώρα η καλή» αρρώστησα εντελώς ξαφνικά. Πήγα στο νοσοκομείο και για τέσσερις μέρες οι γιατροί δεν έβρισκαν τι συμβαίνει. Τελικά είχα πάθει ειλεό και ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω. Ο άντρας μου φώναξε έναν μεγάλο χειρουργό, ο οποίος είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ αμέσως.

Ήμουν διασωληνωμένη στην αυτό και τώρα με τον κορονοϊό μπορώ να κατάλαβω τι περνούν οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι και παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Έμεινα στο νοσοκομείο για έναν μήνα, αλλά επέζησα. Επειδή δεν ήθελα να μαθευτεί ότι είμαι άρρωστη, έλεγαν στους δημοσιογράφους που έπαιρναν στο νοσοκομείο ότι πρόκειται για συνωνυμία. Για 8 επεισόδια δεν παρουσιάστηκα στη σειρά.

Τι σκέψεις κάνατε εκείνες ης στιγμές στην εντατική;

Ήμουν τρομοκρατημένη δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Σώθηκα από θαύμα, χάρη στους δύο Άγιους που έχω προστάτες. Τον Άγιο Δημήτριο και την Αγία Ειρήνη. Τέσσερις μέρες πριν μου συμβεί αυτό, είχα δει ένα όνειρο που μου έδινε κουράγιο. Για την ακρίβεια είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος είχε πεθάνει και έτρεχα στο νεκροταφείο να προλάβω την κηδεία. Μόλις έφτασα εκεί είδα κάποιες σιδερένιες μαύρες πόρτες να κλείνουν. Είπα «σας παρακαλώ, αφήστε με να μπω. Θάβεται ένας φίλος μου δεν μπορώ να τον αφήσω». Και δεν με άφησαν.

Ρίκα Διαλυνά υγεία ειλεός