Εντυπωσιάζει το σώμα πρώην παίκτριας του GNTM - Ποζάρει με μπικίνι 2 μήνες μετά την γέννα

Τι κι αν έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο την κορούλα της, είναι σαν να μην γέννησε ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εντυπωσιάζει το σώμα πρώην παίκτριας του GNTM - Ποζάρει με μπικίνι 2 μήνες μετά την γέννα

Απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει τους τελευταίους δύο σχεδόν μήνες η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριάννα Παινέση. Η ίδια πλέον είναι μανούλα και λάμπει από χαρά.

Το νεαρό μοντέλο έχει προσαρμοστεί ήδη στην νέα της καθημερινότητα αλλά και στον νέο της ρόλο. Η ίδια πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και η ευτυχία τους πια έχει ολοκληρωθεί, με τον ερχομό της κορούλας της.

Η Μαριάννα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της. Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Άνδρο.

Μπορεί να γέννησε πολύ πρόσφατα, ωστόσο διατηρεί μια άψογη σιλουέτα!

Φωτογραφίες της Μαριάννας Παινέση με μπικίνι λίγο μετά την γέννηση της κόρης της

Μαριάννα Παινέση gntm με μπικίνι φωτογραφία

Μαριάννα Παινέση gntm με μπικίνι

Αγνώριστη σήμερα η Ελευθερία Καρναβά του GNTM

Η Ελευθερία Καρναβά ήταν η παίκτρια που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Ήταν το Golden Pass, το οποίο είχε ξετρελάνει τότε τη Βίκυ Καγιά αν και δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Τη χρονιά εκείνη, το βραβείο είχε μοιραστεί στα δύο. Μισό στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και μισό στην Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία βέβαια πλέον έχει στραφεί προς την τηλεόραση και ασχολείται λιγότερο με τον χώρο του μόντελινγκ.

Η Ελευθερία Καρναβά εντυπωσίασε τους κριτές στην οντισιόν της και παρά την απειρία της, πήρε το πολυπόθητο Golden Pass. Η πορεία της στο παιχνίδι δεν ήταν ιδανική και τελικά αποχώρησε, σχετικά νωρίς. Η ίδια βέβαια σε δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή της, δε δίστασε να «αδειάσει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κρατάω επαφές με όλα τα κορίτσια εκτός από τις FF. Από τις FF μιλάω μόνο με τη Μαρτίνα, η οποία μου ζήτησε συγγνώμη όταν τελείωσε το παιχνίδι και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.(…) Δεν μιλάω με τους κριτές, είμαι πολύ ντροπαλή για να τους στείλω μήνυμα να ρωτήσουν τι κάνουν», είχε πει πριν από λίγο καιρό.

Σήμερα, μοιάζει να είναι εντελώς άλλος άνθρωπος. Το κοριτσάκι με τα μακριά κόκκινα μαλλιά και τα γυαλιά που γνωρίσαμε, έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, και οι φωτογραφίες της στο Instagram κόβουν την ανάσα των διαδικτυακών της φίλων.