Συγκλονίζει η Ιωάννα Μπέλλα - «Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου! Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε..»

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αγγίζει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Ιωάννα Μπέλλα - «Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου! Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε..»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ιωάννα Μπέλλα. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την λεκτική βία που είχε δεχθεί από σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα

«Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου. Και φυσικά έφυγα αμέσως από αυτήν την σχέση. Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε πολύ βαριά λόγια, αναφερόμενος και στα Θεία και στην προσωπική μου ζωή. Μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν μπορώ καν να τα πω δημοσίως και άλλα πολλά. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει. Σηκώθηκα κι έφυγα έτσι απλά και δεν τον είδα ποτέ.

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να μην αφήνουμε κανένα να μας υποτιμά και να μας φέρεται με άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί με όλες αυτές τις γυναικοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αγγίζει ή να της ασκεί όποια μορφή βίας». Η ίδια πριν λίγο καιρό μίλησε και για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λεωνιδίου.

Ιωάννα Μπέλλα για κακοποίηση από σύντοφο

«Ειλικρινά ήμουν για την δουλειά μου»

Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show κι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί για το ταξίδι της στο Ντουμπάι εν μέσω lockdown.

«Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες.

Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά. Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για την δουλειά μου.

Αν έβλεπα εγώ μα γνωστή μου να το κάνει θα χαιρόμουν γιατί χαίρομαι με την χαρά των άλλων. Μα και στο Ντουμπάι υπάρχουν τα μέτρα, οι μάσκες, τα αντισηπτικά κι οι αποστάσεις, δεν είναι ότι ήταν open τελείως. Εγώ έκανα την καραντίνα μου δύο εβδομάδες στην Βέροια», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μπέλλα η οποία πρόσφατα χώρισε από το σύντροφο της.