Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Συγκινεί με την προσφορά αγάπης στα πυρόπληκτα ζώα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Οι αναρτήσεις στα social media

Συγκινεί με την προσφορά αγάπης στα πυρόπληκτα ζώα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος
News 12.08.2021 17:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σπεύσει να βοηθήσουν με οποίον τρόπο μπορούν τους πυρόπληκτους αλλά και τα ζώα στην χώρα μας. Ανάμεσά τους και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, εκτός από ερωτευμένος με την Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι και αρκετά φιλόζωος και πολλές φορές έχει τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν τα ζώα και τα αδέσποτα.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος με δικά του έξοδα, αγόρασε προμήθειες για τα πυρόπληκτα ζώα και γνωστοποιήσε την σημαντική αυτή κίνηση μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δύο stories, στα οποία μας δείχνει τα δικά του κατοικία, μπροστά στα αγορασμένα είδη, αναφέροντα πως... εκείνα έκαναν την αγορά!

Στις φωτογραφίες ο σεφ έγραψε χαρακτηριστικά: «O Salvador, η Simone και η Ζωζώ με τις οικονομίες τους αγόρασαν τροφές για τους φίλους τους που τις χρειάζονται».

Οι αναρτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τα πυρόπληκτα ζώα

Συγκινεί με την προσφορά αγάπης στους πυρόπληκτους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Συγκινεί με την προσφορά αγάπης στους πυρόπληκτους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφία

Έκτακτο ανακοινωθέν της πυροσβεστικής για τις φωτιές σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία και Λακωνία

Κι ενώ ένα νέο μέτωπο φωτιάς ξέσπασε στην Εύβοια και εκκενώθηκε χωριό, από το πρωί, στο επίσημο site της πυροσβεστικής έχει αναρτηθεί η παρακάτω ενημέρωση για τις πυρκαγιές που σαρώνουν την Ελλάδα.

Στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 5η Αυγούστου, στην Πάρνηθα, συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις που έχουν ενισχυθεί μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και συγκεκριμένα από τη Γαλλία με 42 πυροσβέστες, από το Κατάρ με 65 πυροσβέστες και 5 οχήματα και από το Κουβέιτ 40 πυροσβέστες και 6 οχήματα. Επίσης στην περιοχή της πυρκαγιάς βρίσκεται το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ. Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα, η ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

  • Η δασική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 873 πυροσβέστες με 50 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 229 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των δυνάμεων που έχουν διατεθεί μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και συγκεκριμένα από την Κύπρο 40 πυροσβέστες με 2 οχήματα, από Ουκρανία 100 πυροσβέστες, από Σερβία 39 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ένα ασθενοφόρο, από Ρουμανία 108 πυροσβέστες με 21 οχήματα, από τη Σλοβακία 75 πυροσβέστες με 30 οχήματα και από Πολωνία 143 πυροσβέστες με 46 οχήματα και το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ. Επίσης για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 14 Ε/Π συμπεριλαμβανομένων τριών (3) Ε/Π από Σερβία, δύο (2) Ε/Π από Ελβετία, ενός (1) της Ελληνικής Αεροπορίας Στρατού, δύο (2) Ε/Π της Αιγυπτιακής Αεροπορίας Στρατού και ενός (1) Ε/Π ως συντονιστικό. Συνδρομή παρέχουν το Λιμενικό Σώμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις με πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές πυροσβέστες και η τοπική αυτοδιοίκηση με υδροφόρες και μηχανήματα έργου.
  • Στις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία Ηλείας και στη Γορτυνία Αρκαδίας, επιχειρούν 313 πυροσβέστες, με 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 101 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των δυνάμεων που έχουν διατεθεί μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και συγκεκριμένα 35 πυροσβέστες με 14 οχήματα από τη Τσεχία και 21 πυροσβέστες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης στην περιοχή της πυρκαγιάς βρίσκεται και το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία (3) Ε/Π και εννέα (9) Α/Φ συμπεριλαμβανομένων ενός (1) Α/Φ της Κροατίας και ενός (1) Α/Φ της Ισπανίας. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
  • Στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 3η Αυγούστου στην Ανατολική Μάνη Λακωνίας, επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 23 οχήματα. Επίσης επιχειρούν ένα (1) Ε/Π και ένα (1) Α/Φ, ενώ συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, εθελοντές πυροσβέστες, και υδροφόρες ΟΤΑ.

Στα περισσότερα μέτωπα όλων των πυρκαγιών, συνδρομή στα πεζοπόρα τμήματα παρέχουν στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Σαμπάνη για τους πυρόπληκτους

Φωτιές στην Ελλάδα: Αυτοί οι κάτοικοι αποζημιώνονται άμεσα

Share