Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κοινές διακοπές στην Ρόδο για τον Τζιοβάνι και την Μαργαρίτα - Κολλητοί μετά το Masterchef

Η νικήτρια του παιχνιδιού τήρησε την υπόσχεση της

Κοινές διακοπές στην Ρόδο για τον Τζιοβάνι και την Μαργαρίτα - Κολλητοί μετά το Masterchef
News 12.08.2021 20:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κοινές διακοπές στην Ρόδο κάνει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι. Οι δυο τους φαίνεται να κρατούν άριστες σχέσεις μετά το Masterchef.

Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής φαίνεται πως κρατά τον λόγο της καθώς είχε δώσει την υπόσχεση να βρεθεί στη Ρόδο τον Αύγουστο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι, ενώ πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί και με τον Παύλο Χάππιλο.

Ο Ιταλός σεφ έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για τα νέα δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά. Λόγω όμως της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα οι δύο σεφ δεν ήθελαν να κάνουν γιορτές, απλώς να μοιραστούν την εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχαν δώσει.

Η ανάρτηση του Τζιοβάνι για την Μαργαρίτα

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες.

Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι! Τζιοβάνι-Μαργαρίτα».

Η Μαργαρίτα έκανε "σκόνη" τον Τζιοβάνι στο Instagram

Η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι, αλλά και ο Παύλος που έπεσε θύμα ληστείας, ήταν οι 3 παίκτες του MasterChef 5 που αγαπήθηκαν περισσότερο από όλους στο παιχνίδι. Η Μαργαρίτα μάλιστα, ήταν και εκείνη που σήκωσε το βραβείο και κέρδισε τις 60.000 ευρώ.

Η παίκτρια από την μέση του διαγωνισμού είχε βγει νικήτρια από τους θαυμαστές της και επίσης της το έδειξαν και με τα follows στο Instagram. Μπορεί αρχικά τους περισσότερους να είχε ο Τζιοβάνι, ωστόσο η Μαργαρίτα τον έκανε "σκόνη".

Συγκεκριμένα, μπορεί ο Τζιοβάνι να απέκτησε μετά το παιχνίδι 31,2 χιλιάδες ακόλουθους, η Μαργαρίτα όμως τον πέρασε κατά πολύ καθώς πλέον μετράει 70 χιλιάδες.

MasterChef 5 instagram Τζιοβάνι

MasterChef 5 instagram Μαργαρίτα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: Ο σύντροφος της Μαργαρίτας αποκαλύπτει αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

MasterChef 5: Συγκινεί η μητέρα της Μαργαρίτας - «Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια...»

Share