Έξαλλη η Ιωάννα Λίλη με τις πυρκαγιές - «Δεν γίνεται να είμαστε θεατές αυτού του εγκλήματος!»

«Και τώρα τι απέμεινε; Δέντρα φαντάσματα, ζώα απανθρακωμένα, σπίτια που τα τύλιξαν οι φλόγες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλη η Ιωάννα Λίλη με τις πυρκαγιές - «Δεν γίνεται να είμαστε θεατές αυτού του εγκλήματος!»

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η Ιωάννα Λίλη αναφορικά με τις καταστροφές που έχουν προκληθεί μετά τις τεράστιες πυρκαγιές στην χώρα μας. Ένα αντίστοιχο ξέσπασμα είχε κάνει και πριν μερικές μέρες.

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν πρέπει να ξεχαστεί το παραμικρό από όσα συνέβησαν αυτές τις ημέρες αλλά να βοηθήσουμε όλους τους πληγέντες.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Λίλη για τις φωτιές

«Και τώρα τι απέμεινε; Δέντρα φαντάσματα, ζώα απανθρακωμένα, σπίτια που τα τύλιξαν οι φλόγες και ο πικρός καπνός , καρδιές που τις σκέπασε η στάχτη και ο πόνος. Δεν γίνεται να είμαστε θεατές αυτού του εγκλήματος. Δεν πρέπει να ξεχαστεί το παραμικρό.

Μπορεί δικαίωμα στο παράπονο να έχουν όλοι όσοι προσπάθησαν και όσοι πληγώθηκαν , αλλά όλοι μας -μα όλοι- έχουμε υποχρέωση να μην αφήσουμε να ξεχαστεί ούτε μια στιγμή από την τραγωδία.

Όλοι μαζί να γίνουμε μια αγκαλιά και μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και πρέπει να το νιώσουν πως είμαστε δίπλα τους και πως ο πόνος τους είναι και δικός μας-!»

Το ξέσπασμα της Φιλαρέτης Κομνηνού

Η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη με τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές καθώς στο πέρασμά τους δεν άφησαν τίποτα παρά μόνο στάχτες. Κάηκαν δεκάδες δασικές εκτάσεις, αμέτρητες ψυχές ζώων αλλά και κόποι των ανθρώπων που πάλεψαν με νύχια και με δόντια προκειμένου να αποκτήσουν ένα σπίτι. Τα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων όπως είναι λογικό είναι ανάμεικτα καθώς κυριαρχεί η οργή, ο πόνος, η λύπη.

Αρκετοί είναι κι εκείνοι οι οποίοι μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό τους στα social media έχουν δημοσιεύσει τις τραγικές εικόνες από την πύρινη λαίλαπα αλλά και έχουν εκφέρει την προσωπική τους άποψη για το τι γίνεται.

Ένας από αυτούς είναι και η Φιλαρέτη Κομνηνού η οποία μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να κάνει μια δημοσίευση για τις φονικές πυρκαγιές όπου πλήττουν δίχως έλεος την Ελλάδα.

Η ίδια δεν κατάφερε να μην κρύψει την δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως αμέτρητοι άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Ντροπή! Θυμός!! Αυτή η εικόνα να μας στοιχειώσει για να μην ξεχάσουμε…». Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η Φιλαρέτη Κομνηνού πάντρεψε τον γιο της, δείτε εδώ πως ήταν!