Γενέθλια για τον Στράτο Τζώρτζογλου - Η τρυφερή έκπληξη που του ετοίμασαν

«Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα» έγραφε μάλιστα η τούρτα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Στράτο Τζώρτζογλου - Η τρυφερή έκπληξη που του ετοίμασαν

Τα γενέθλια του γιόρταζε στις 5 Αυγούστου ο Στράτος Τζώρτζογλου. Σήμερα όμως, ο ίδιος δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη με μια πολύ πρωτότυπη τούρτα.

Ο γνωστός ηθοποιός αυτές τις μέρες βρίσκεται μαζί με την Σοφία Μαριόλα στην Σαντορίνη, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ πριν λίγο καιρό επισκέφθηκαν και την Μόσχα.

Οι φίλοι τους μάλιστα του ετοίμασαν μια έκπληξη γενεθλίων για τα 56 του χρόνια. Μάλιστα, η τούρτα που του έφτιαξαν, ήταν από τις πιο πετυχημένες που έχουμε δει, μιας και πάνω έγραφε «Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», μια ατάκα που είπε η Τζένη Μπότση στον Στράτο Τζώρτζογλου στη σειρά “Το σημάδι του έρωτα”.

Ο ίδιος δημοσίευσε λίγο αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων.

Η ανάρτηση του Στράτου Τζώρτζογλου για τα γενέθλια του

Στην λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την τούρτα έκπληξη τα φιλαράκια μου στην Σαντορίνη στο αγαπημένο μου εστιατόριο @kokkalorestaurant! @georgegrafakos @sofiamariola»

«Είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μίλησαν στην κάμερα του Love It.

Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε πριν λίγες μέρες την 2η επέτειο του γάμου τους ενώ μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από την Φάρμα, προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Η Σοφία αποκάλυψε αρχικά γιατί έρχεται σε ρήξη με τον Στράτο: «Εγώ σαν γυναίκα θέλω τον χρόνο μου να ετοιμαστώ και οι άντρες αυτό δεν το καταλαβαίνουν».

Το ζευγάρι δεν έχει φτάσει ποτέ σε σημείο να χωρίσουν ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου η απάντηση του Σταύρου ήταν η εξής: «Είσαι καλά; Ούτε για αστείο».

«Όλο αυτό με τον Στράτο μου συνέβη σε μια περίοδο που είχα πει πλέον ότι όλα είναι επίπεδα, δεν υπάρχει έρωτας και ότι πολύ δύσκολα θα βρω το άλλο μισό», είπε η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος τότε ανέφερε:

«Εγώ πάλι είχα πει ότι σταματάω να κάνω σεξουαλική ένωση. Είχαν περάσει 8-9 μήνες και λέω τέλος. Μάλιστα είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός.

Έλεγα ότι θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός και στην προσωπική μου ζωή δεν θα ξανακάνω τίποτα. Είπα ότι αν δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν θέλω να ξαναπάω ποτέ. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα στη ζωή μου ήταν με τη Σοφία. Ο βόρειος πόλος μου είναι η Μαρία, ο νότιος η Σοφία. Ελπίζουμε για παιδάκια».