Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δεν το είχε καταλάβει κανείς - Η δημόσια ατάκα της Ζέτας Μακρυπούλια που πρόδωσε τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη

Είχε μιλήσει για το τέλος η παρουσιάστρια αλλά...

Δεν το είχε καταλάβει κανείς - Η δημόσια ατάκα της Ζέτας Μακρυπούλια που πρόδωσε τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη
News 13.08.2021 08:07
Από Youweekly Team

Μπορεί η αιτία του χωρισμού να έχει γίνει ήδη γνωστή αλλά κανείς από τους δυο τους δεν έχει καν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει ακόμα το τέλος! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας τράβηξαν... κόκκινη γραμμή!

Η παρουσιάστρια, με τον τρόπο της, είχε «προδώσει» το τι συνέβαινε στη σχέση τους. Πολλοί την είχαν δει αυτή τη δήλωση, αλλά λίγοι μάλλον κατάλαβαν τι σήμαινε για αυτό, που θα βλέπαμε έξι χρόνια αργότερα.

Η δήλωση είχε γίνει το 2015. «Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε), αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ», αναφέρει η Ζέτα και δεν είναι τυχαίο, ότι από τότε τους βλέπαμε σε πολλές περιπτώσεις μόνους τους, είτε σε διακοπές είτε σε άλλες περιστάσεις.

Η ατάκα της Ζέτας Μακρυπούλια που είχε "προδώσει" το τέλος

«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε.Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του.

Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να... Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος Ρέμος και ποιος Χατζηγιάννης; Ο πρώτος άντρας που πέρασε από την ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η μοναδική φωτογραφία που έχει στο instagram του με την Ζέτα Μακρυπούλια

Share