Εδώ κι 6 μήνες είχαν χωρίσει Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια! Αιτία το οικονομικό κομμάτι

Αποκάλυψη για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εδώ κι 6 μήνες είχαν χωρίσει Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια! Αιτία το οικονομικό κομμάτι

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα επιβεβαίωσαν τις φήμες με πρόσφατη δήλωσή τους.

Οι αιτίες χωρισμού Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CIAO, οι βασικές αιτίες χωρισμού του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας ήταν τρεις:

Η πρώτη αιτία ήταν ,όπως πολλοί ήξεραν εδώ και καιρό, το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει ένα παιδί , κάτι που και οι δυο - αλλά κυρίως η Ζέτα Μακρυπούλια - ήθελαν πάρα πολύ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι δυο τους είναι χωριστά εδώ και έξι μήνες, αλλά δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Πέρα από το προσωπικό κομμάτι υπήρξε και το οικονομικό: οι δυο τους είχαν αγοράσει δύο βίλες στην Πάρο (δείτε εδώ φωτογραφίες) και πρόσφατα έκαναν μια κοινή επένδυση, δημιουργώντας άλλες δυο για εκμετάλλευση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κουραστεί από την Πάρο και ήθελε να πουλήσει τα σπίτια προκειμένου να ζήσει στην Αίγινα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να πουλήσει στον ίδιο τον Μιχάλη μερίδιο της στα νεόκτιστα, έναντι 500.000 ευρώ, κάτι που αρχικά τους έφερε σε ρήξη, όπως επικαλείται το περιοδικό CIAO, ενώ λίγο αργότερα τα βρήκαν.

Παρόλα αυτά, εάν βρεθεί ένας άλλος αγοραστής που θα προσφέρει περισσότερα, οι πληροφορίες λένε ότι η Ζέτα είναι διατεθειμένη να δώσει σε αυτόν το μερίδιό της. Όσο για τα δικά της σπίτια, στις Κολυμπύθρες, κι εκεί υπάρχει αλλαγή καθώς η Ζέτα προτίθεται να πουλήσει το δικό της προκειμένου να μην είναι δίπλα στον Μιχάλη.

Ο τρίτος και ίσως βασικότερος λόγος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι ότι έγινα πολλά ανάμεσά τους και όλα τους απομάκρυναν. Οι οικονομικές περιπέτειες του Μιχάλη, η δημοσιότητα που πήραν αλλά και ο βαθμός στον οποίο ζόρισαν το ζευγάρι ήταν καταλυτικές σε αυτό τον χωρισμό.

Είναι οριστικός ο χωρισμός; Μάλλον ναι, όπως όλα δείχνουν, αλλά μέχρι τέλους κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Αυτό το επώνυμο ζευγάρι πήγε να νοικιάσει το σπίτι που έμεναν Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης

Ο τραγουδιστής παρά το γεγονός πως είναι σε περιοδεία φαίνεται πως αναζητά ήδη καινούργια στέγη παραχωρώντας το σπίτι που ήδη έμεναν στην παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μετακόμιση θα γίνει άμεσα (μάλιστα αυτός που ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι στο οποίο έμενε το πρώην πια ζευγάρι ήταν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Τομάς Βάτσλικ, όμως η εντυπωσιακή σύζυγός του ήθελε και πισίνα και έτσι το deal δεν έκλεισε, μια και το συγκεκριμένο σπίτι δεν διαθέτει πισίνα).

Τομάς Βάτσλικ

Αυτό ήταν το σπίτι που έμεναν επί χρόνια