Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Η σχέση μου με τη Ζωή Λάσκαρη δεν ήταν φιλική! Εμείς ήμασταν κατώτεροι ηθοποιοί, ενώ εκείνη σταρ»

Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην συνάδελφο της

«Η σχέση μου με τη Ζωή Λάσκαρη δεν ήταν φιλική! Εμείς ήμασταν κατώτεροι ηθοποιοί, ενώ εκείνη σταρ»
News 13.08.2021 08:42
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια απίστευτη αποκάλυψη για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη έκανε πρώην συνάδελφος της με τον οποίο είχαν συνεργαστεί σε ταινία. Μίλησε για την εμπειρία του από την συνεργασία τους και ήταν εξομολογητικός.

Ο λόγος για τον ηθοποιό, Νίκο Βερλέκη, ο οποίος ανέφερε πως δεν είχαν ποτέ φιλική σχέση, καθώς εκείνοι ήταν κατώτεροι ηθοποιός στην κατάταξη.

Η αποκάλυψη για την Ζωή Λάσκαρη

«Η σχέση μου με τη Λάσκαρη δεν ήταν φιλική, οπότε δεν γνωρίζω να σου πω και πώς ήταν σαν άνθρωπος. Εμείς ήμασταν κατώτεροι ηθοποιοί, στην κατάταξη εννοώ, ενώ εκείνη ήταν σταρ! Είχαμε τα τυπικά εντός των γυρισμάτων αλλά ποτέ κάτι παραπάνω. Ακόμα και μετά από χρόνια που έτυχε και βγήκαμε κάποιες φορές με κοινή παρέα και πάλι δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε. Δεν αποκτήσαμε ποτέ φιλικές σχέσεις όπως είχα με άλλες συναδέλφους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βερλέκης, λίγους μήνες μετά την εξομολόγηση του Λυκουρέζου για τον θάνατο της, που συγκίνησε.

Βερλέκης για Λάσκαρη

Η αποκάλυψη του Λυκουρέζη για τον χωρισμό με την σύντροφό του μετά την Ζωή Λάσκαρη

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση που είχε με την Νατάσα Καλογρίδη αλλά επιβεβαίωσε και τον χωρισμό τους.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δίκες αλλά έχω χάσει. Θα μου άρεσε κάποιο παιδί μου να συνεχίσει. Θα ήταν κοντά μου τώρα, θα συνεργαζόμασταν όμορφα, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέρφους.

Σε κάποια φάση στη ζωή της η Μαρία Ελένη ξεκίνησε και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό αλλά το εγκατέλειψε γιατί τελικά δεν της άρεσε. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Η μοναξιά που έχω με πληγώνει. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Είδα το Just the 2 of Us γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος και δεύτερον γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια. Αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω εκεί. Δε ξέρω μέχρι που θα φτάσει. Την αγαπώ πολύ τη Ζένια και έχουμε μια θαυμάσια σχέση».

Κατόπιν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη.

«Με τη Νατάσα (Καλογρίδη) μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Τώρα έφυγα, αλλά ούτως η αλλιώς έχω καιρό να τη δω. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που θα πω είναι ότι πάντοτε πίστευα πως οι γυναίκες μας επιλέγουν» τόνισε και εξήγησε για την περίοδο των γιορτών: «Δεν με ενθουσιάζει η εποχή των γιορτών. Πάντα περνάγαμε με τη Ζωή ήρεμα τα Χριστούγεννα. Ποτέ ιδιαίτερα κοσμικά. Ποτέ. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει η Ζωή είναι η παρουσία της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

3 χρόνια μετά: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο της Λάσκαρη

Ράγισε καρδιές η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για την Ζωή Λάσκαρη - «Σήμερα θα...»

Share