Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

Χώρισε μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο πρώην της στο Nomads και πλέον είναι ξανά ερωτευμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

Όπως φαίνεται δεν είναι ερωτευμένο μόνο γνωστό ζευγάρι μετά την επανασύνδεση του, αλλά και η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η Ολυμπιονίκης που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στους αγώνες του Τόκιο, λόγω του ότι διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, ζει όπως όλα δείχνουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί το 2017 σε ηλικία 23 ετών να δέχτηκε πρόταση γάμου από τον τότε αγαπημένο της όσο βρισκόταν στο Nomads, ωστόσο, χώρισε και πλέον έχει βρει αυτό που ήθελε στα μάτια του Ηλία Πολλάλη.

Μάλιστα, η αγαπημένη Ευαγγελία Πλατανιώτη έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετές κοινές τους φωτογραφίες.

Οι αναρτήσεις της Πλατανιώτη με τον σύντροφό της

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη για τα όσα έζησε στο Τόκιο

«Θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες για αυτούς τους αγώνες..Ή ακόμη να γράψω και βιβλίο!

Σήμερα,αποφάσισα να σας διηγηθώ την ιστορία μου οπου θα μπορούσε να θεωρηθεί και εφιάλτης ή ακόμη και μια νέα πολύ δυνατή δοκιμασία της ζωής!!

Όλα ξεκίνησαν όταν παρά τα δυο αρνητικά pcr που είχα και χρειαζόμουν για το ταξίδι μου στο Τόκιο, είχα αρχίσει να νιώθω μια μικρή αδιαθεσία. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων μας όταν περνάμε ένα κρυολόγημα στις μέρες μας είναι ο COVID . Αλλά όλοι μας λίγο πολύ ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς οι τυχεροί!! Στην περίπτωση μου ήμουν η τυχερή!! Λαχείο ατυχίας δηλαδή..

Ενώ είχα όπως σας είπα τα δύο αρνητικά τεστ δεν ένιωθα πολύ καλά. Με το που ένιωσα την πρώτη αδιαθεσία έκανα το πρώτο μου self test όπου ήτανε αρνητικό, στη συνέχεια μετά από κάποιες ώρες επειδή συνέχιζα να νιώθω περίεργα έκανα ένα rapid σε ιατρείο το οποίο ήτανε και αυτό αρνητικό & μετά από λίγες ακόμη ώρες ξαναπήγα για rapid όπου και βγήκε αυτό θετικό. Όπως καταλαβαίνετε εκτός από τον εαυτό μου είχα να προστατέψω και όλη μου την ομάδα σε περίπτωση που είχα κάτι ώστε να μην βρίσκομαι μαζί τους. Έτσι κι έγινε. Εδώ να προσθέσω ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες είχα ολοκληρώσει την δεύτερη δόση του εμβολίου μου..

Ενημέρωσα αμέσως τον γιατρό και τους αρμόδιους της αποστολής. Στη συνέχεια ακολουθούσα πίστα τις οδηγίες των γιατρών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ευτυχώς το ιικό μου φορτίο ήταν παρά πολύ χαμηλό !! Τόσο που δεν κόλλησα ανεμβολιαστους ανθρώπους που συναστραφηκα τα τελευταία 24ωρα, όπως πχ η μητέρα μου ,οι προπονητριες μου με τις οποίες ήμουν όλη μέρα μαζί έχοντας στενή επαφή..

Μίλησα με πολλούς καταξιωμένους γιατρούς και ακολούθησα όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες.

Έχοντας πλήρως αναρρώσει και όντας αρνητική πλέον , παίρνοντας άδεια από γιατρούς , και νοσοκομεία . Ταξίδεψα στο Τόκιο έχοντας όχι 2 (όπως και προέβλεπε το πρωτόκολλο ) αλλά 6 αρνητικά τεστ ( 2 self & 4 Pcr tests )

Στη συνέχεια φτάνοντας στην Ιαπωνία τις επόμενες 2 μέρες υποβλήθηκα σε αλλά τρία αρνητικά pcr.

Στο αεροδρόμιο , Ολυμπιακό χωριό καθώς και πριν τον αγώνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.