Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή: "Θλιβερό ένας άνθρωπος που..."

Το story που δεν υπάρχει πια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

Θέση στην άποψη του Μητροπολίτη Σεραφείμ θέλησε να πάρει η Δέσποινα Βανδή, η οποία τηρεί σιγή ιχθύος για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη παρά τα όσα γράφονται. Κάνοντας ένα σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε: «Θλιβερό ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να πρεσβεύει την αγάπη, να τοποθετείται με τόσο μίσος».

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ επιχείρησε να συνδέσει τις πυρκαγιές με την ομοφυλοφιλία, κάνοντας λόγο για ένα είδος τιμωρίας στην «ύβριν», που σύμφωνα με τον ίδιο, διέπραξε η κυβέρνηση όταν θεσμοθέτησε υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Με αγάπη στους κυβερνώντες θα τους έλεγα ότι όταν προβάλλουν την ανατροπή της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και τη θεσμοθετούν ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, παρ’ όλο που καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη φύση και τη θεωρούν και ως προσόν του βιογραφικού σημειώματος για την ανέλιξη σε υπουργικούς θώκους, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμβάνει κάθαρση και “ένδικον μισθαποδοσίαν” γιατί αυτό επιτάσσει ο παγκόσμιος πνευματικός Νόμος; Ηδη την έλαβαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή ανάρτηση

Ποια η καταγωγή και το πραγματικό όνομα της Δέσποινας Βανδή

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας, από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

Παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007). Ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιο της με τον Νικολαΐδη στις 15 Ιουλίου 2021.

Δέσποινα Βανδή καταγωγή