Βανδή - Νικολαΐδης βάζουν τέλος στις φήμες - Η αλήθεια πίσω από τον χωρισμό

Για να σταματήσουν να γράφονται... σημεία και τέρατα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βανδή - Νικολαΐδης βάζουν τέλος στις φήμες - Η αλήθεια πίσω από τον χωρισμό

Το ήξεραν πριν καν συμβεί! Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή από την στιγμή που εξέδωσαν την επίσημη ανακοίνωση που ανέγραφε πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους γνώριζαν πολύ καλά πως... θα κρεμαστούν στα μανταλάκια! Κι έτσι έγινε...

Και οι δυο σε χρόνο dt χρεώθηκαν νέες σχέσεις και μάλιστα υπήρξαν ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για πρόσωπα τα οποία μπορεί και να μην τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Άτομα κοντά στους δυο λένε ότι τα όρια ξεπεράστηκαν ειδικά όταν υπήρξαν υπόνοιες περί διαμάχης για τα περιουσιακά τους.

Εξοργισμένοι Βανδή - Ντέμης

Η αλήθεια ασφαλώς είναι εντελώς διαφορετική και λιγότερο ιντριγκαδόρικη από από αυτή που παρουσιάστηκε στα… έγκριτα ρεπορτάζ. Δυο ενήλικοι άνθρωποι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, ήρεμα και πολιτισμένα χωρίς να διαταράξουν τις σχέσεις τους. Τόσο απλά.

Τα περί άλλων σχέσεων (ειδικά όσα γράφτηκαν για τον Ντέμη) αγγίζουν τα όρια της φαιδρότητας. Όπως μάλιστα αναφέρει το instanews.gr ειπώθηκε χαρακτηριστικά «δεν μπορείς να διαψεύσεις κάτι που είδε στον ύπνο του ο άλλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να ξυπνήσει…».

Σε αυτό το σπίτι μένει με τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε φωτογραφίες

Σε αυτό τον σπίτι στέγαζε τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη τόσα χρόνια τώρα, σε αυτό θα συνεχίσει να μένει μόνο με τα παιδιά της πια, μετά τον χωρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου οικήματος ενώ η Δέσποινα Βανδή διαμένει στην μονοκατοικία τους στην Βούλα.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, μετακόμισαν από το Κεφαλάρι στην πολυτελή μεζονέτα της Βούλας,το 2013. Το σπίτι βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Πριν από αρκετό καιρό, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η τραγουδίστρια μπαίνοντας στο σπίτι της αντίκρυσε μια τρομακτική εικόνα με το σπίτι να είναι λεηλατημένο από διαρρήκτες.

«Όταν μπήκε στο σπίτι και το είδε σε αυτή την κατάσταση έπαθε σοκ, η εικόνα ήταν τρομακτική!» ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί τότε ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ. Φαίνεται πως οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι γνωρίζοντας ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα έλειπαν από το σπίτι για αρκετές ώρες.

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.