Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μπάρτζη - Έπεσε θύμα χάκερ

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μπάρτζη - Έπεσε θύμα χάκερ

Στο επίκεντρο των χάκερς έπεσε και ο λογαριασμός του Νίκου Μπάρτζη. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor αγαπήθηκε αρκετά από τους τηλεθεατές. Έτσι, ο ίδιος απέκτησε χιλιάδες followers μετά από το παιχνίδι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Νίκος Μπάρτζης όμως φαίνεται πως "έχασε τον έλεγχο" του δικού του προφίλ καθώς άγνωστοι βρήκαν τους κωδικούς του και “εισέβαλαν” στον λογαριασμό του.

Η είδηση έγινε γνωστή από τους δυο πολύ καλούς του φίλους την Άννα Μαρία Βέλλη αλλά και τον James Καφετζή. Και οι δυο μαζί ανέλαβαν δράση προκειμένου να ενημερώσουν τους υπόλοιπους για τι πρόκειται.

Μέσα από την ανακοίνωσή τους έγραψαν χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος έχει χακαριστεί προφανώς. Παρακαλώ μπείτε στον κόπο και κάντε ένα ριπόρτ πατώντας “ότι παριστάνει κάποιον άλλον».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του James Καφετζή

Η ανάρτηση στο Instagram

Για να μην ξεχνιόμαστε αυτή ήταν η εμφάνιση της τριάδας στα MVMA

Προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega τα Mad Video Music Awards και μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Άννας Μαρίας Βέλλη, του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη που τραγούδησαν μαζί με τον Stan.

Μπορεί η τριάδα να απουσίαζε από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4, ωστόσο έδωσε το παρών στην μεγάλη εκδήλωση των Mad VMA, όπου κατέκτησαν τη σκηνή στο πλευρό του Stan.

Ο τραγουδιστής και οι πρώην παίκτες του Survivor, εμφανίστηκαν στην σκήνη, με καλοκαιρινό λουκ, τραγουδώντας μια σύζευξη των «Δεν φταις εσύ» και του «Could you be loved».