Ο νέος συνεργάτης "βόμβα" στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη

Επιστρέφει "σπίτι" του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο νέος συνεργάτης

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του έπειτά από οχτώ χρόνια όπου βρισκόταν στο πλευρό του ΑΝT1. Ο ίδιος αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να κλείσει για τα καλά αυτόν τον κύκλου προκειμένου να ξεκινήσει μια καινούργια σελίδα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Ο δημοσιογράφος αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγώς είχε βρεθεί πριν από κάτι χρόνια καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η χημεία τους ήταν ολοφάνερη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να ανακοινώσει στους followers του ότι πρόκειται να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: “Για να μην τα πολυλογώ, συνέβη αυτό και αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι μου. Σας περιμένουμε…”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Μετά από 15 σχεδόν ολόκληρα χρόνια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρετά οριστικά τον Ρυθμό 9,49, μια είδηση που σας κάναμε εμείς πρώτοι γνωστή μέσα από το Youweekly.gr. Μάλιστα, ο ίδιος ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός επιβεβαιώσε την είδηση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από το Facebook, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του, με το αντίο του να συγκινεί.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ίδιος έκανε μια νέα ανάρτηση, στην οποία μαρτυρά πως οι The Mappes Show πρόκειται να έχουν μια νέα τηλεοπτική στέγη. Στην λεζάντα έγραψε συγκεκριμένα:

«Mappes Show Alert: Έφυγαν οι Μάππες. Ψάξε στις συχνότητες, βρες τους και γράψ’το σε σχολιο από κάτω. Bonus, οι μουσικάρες που θα ακούς ενδιάμεσα… (Οι πρωτοι 10 που θα απαντησουν σωστα θα κερδισουν απο μια συμβουλη του Δημητρη σε ινμποξ)».

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το The Mappes Show

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η εν λόγω ραδιοφωνική εκπομπή μετακομίζει σε ένα νέο ραδιόφωνο που ανήκει στον Όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκηκαι που εκπέμπει στη συχνότητα 104,6.