Άγριο ξέσπασμα από την Παρασκευή Κερασιώτη: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου...»

Η απάντηση "καρφί" στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο ξέσπασμα από την Παρασκευή Κερασιώτη: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου...»

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» όπου είχε καταφέρει να φτάσει αρκετά μακριά, καθώς ήταν στον μεγάλο τελικό.

Η ίδια μπορεί να έφτασε μέχρι την πηγή και να μην ήπιε νερό όμως επειδή άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι, ο κόσμος την αγάπησε ιδιαίτερα καθώς η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή.

Πλέον η Παρασκευή Κερασιώτη έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον χώρο του μόντελινγκ μέχρι να ολοκληρώσει τους στόχους της μιας και είχε προκληθεί ένας μεγάλος ντόρος για το γεγονός ότι η ίδια δουλεύει και ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στην Μύκονο.

Βέβαια, η απήχηση που έχει στα social media είναι μεγάλη αφού πέρα από τις δουλειές που έχει κάνει ως μοντέλο δημοσιεύει και προσωπικές της στιγμές αλλά και μιλάει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια αυτή τη φορά και έχοντας ελεύθερο χρόνο επέλεξε να κάνει ένα Q&A στο Instagram. Μάλιστα, ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε, λοιπόν, ήταν και αυτό που αφορούσε στον ρατσισμό που έχει βιώσει. Τότε, η Παρασκευή Κερασιώτη έγραψε:

“Γενικά έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, που δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τον λόγο και είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Αγαπάω και εμένα και την καταγωγή μου και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Κολάζει το Instagram με την τοπλες φωτογραφία της

Την Παρασκευή Κερασιώτη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» στο Star όπου αναμφίβολα άφησε το δικό της στιγμή καθώς η απήχηση που έχει πλέον είναι τεράστια παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει.

Μάλιστα, πριν από καιρό είχε δημιουργηθεί ένας μεγάλος ντόρος για την ίδια καθώς αποφάσισε να δουλέψει στην Μύκονο ως σερβιτόρα προκειμένου να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

Φυσικά αυτό δεν την σταματά στο να κυνηγά τα όνειρά της καθώς η ίδια έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει κανονικά στον χώρο του μόντελινγκ. Η Παρασκευή Κερασιώτη παραμένει αρκετά ενεργή στο instagram, έτσι η ίδια δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές ή από τις δουλειές της ως μοντέλο.

Αυτή τη φορά η Παρασκευή ποσταρε άλλη μια φωτογραφία και όπως ήταν αναμενόμενο κόλασε το Instagram. Η ίδια δεν δίστασε να στείλει και το δικό της μήνυμα μιας και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφία: «Αγαπήστε το σώμα σας, αγαπήστε τον εαυτό σας, είστε μοναδικοί».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη