Ευτυχισμένες στιγμές για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό από την Ζέτα Μακρυπούλια

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχισμένες στιγμές για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό από την Ζέτα Μακρυπούλια

Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πριν από κάποιες εβδομάδες είχαν αποφασίσει όχι να χωρίσουν αλλά να κρατήσουν λίγο απόσταση ο ένας από τον άλλον για να δουν που πάει αυτή η σχέση! Τελικά, η οριστική ρήξη ήρθε αφού όπως έγινε γνωστό δεν μένουν πια μαζί!

Η Espresso ήταν αυτή που αποκάλυψε την κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού αναφορικά με τον χωρισμό του. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια τους.

Μάλιστα η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Οι ευτυχισμένες στιγμές του Μιχάλη Χατζηγιάννη και η ανάρτηση

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να μην διανύει και την πιο καλή περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς όχι μόνο χώρισε, αλλά και όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο τέλος της σχέσης τους, ωστόσο, όσο αφορά τα επαγγελματικά του... σαρώνει!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το νέο του τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή των ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας και του IFPI Radio Chart.

Η μοναδική φωτογραφία που έχει στο instagram του ο Χατζηγιάννης με την Μακρυπούλια

Κανένας από τους δυο δεν έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει την πρώτη μέρα του 2021 "οικογενειακή" φωτογραφία με την Ζέτα και τα κατοικίδιά τους. Να σημειωθεί πως είναι η μία και μοναδική που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του με την ηθοποιό.

Ακόμα δεν έχει... κατέβει! Όταν γίνει κι αυτό τα πράγματα σίγουρα θα είναι οριστικά και αμετάκλητα...

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια χωρισμός