Μαρία Βοσκοπούλου: Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του πατέρα της, Τόλη

Η πρώτη ανάρτηση μετά την κηδεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Βοσκοπούλου: Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του πατέρα της, Τόλη

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μάλιστα είδαμε την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου, οι οποίες κρατούσαν η μια την άλλη.

Μη μπορώντας να ξεχάσει λεπτό τον μπαμπά της, αφού ήταν η μεγαλύτερη αδυναμία της, η 20χρονη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές με σκοπό να ξεσκάσει και να χαμογελάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την παραλία όπου έκανε τις βουτιές της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία Βοσκοπούλου

Η "διαθήκη" που άφησε στην κόρη του, Μαρία, o Τόλης Βοσκόπουλος

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου. Οι εικόνες από την κηδεία του που δείχνουν συντετριμμένες την σύζυγο και κόρη του θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όλων, όμως τώρα η τελευταία πρέπει να εκπληρώσει έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στο όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Μαρία Βοσκοπούλου καθώς θεωρείτο σαν... άγραφη διαθήκη.

Τόλης Βοσκόπουλος κόρη

Γι' αυτό το λόγο δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».