Ευχάριστα νέα για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την σύντροφό του Μαρίζα Ρίζου

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την σύντροφό του Μαρίζα Ρίζου

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η σύντροφός του Μαρίζα Ρίζου, ζουν εδώ και τρία χρόνια έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν θέλουν να απασχολούν τα media και τη ζωή τους και τα έχουν καταφέρει. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους μάλιστα είναι σπάνιες.

Ο ένας στηρίζει τον άλλον, ωστόσο διακριτικά μακριά τα φλας των φωτογράφων, για αυτό και όταν βρεθούν σε μια θεατρική παράσταση δεν ποζάρουν μαζί μπροστά στους φωτογράφους.

Τι συμβαίνει με τον Οδυσσέα Παπασπυλιόπουλο και την Μαρίζα Ρίζου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real life, οι δυο τους ετοιμάζονται να συνεργαστούν επαγγελματικά τον επόμενο χειμώνα για πρώτη φορά στα τρία χρόνια σχέσης τους. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί το βραβευμένο έργο του του Benoit Soles, «Η μηχανή του Τούριγκ», που θα ανέβει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. Στην παράσταση η Μαρίζα Ρίζου υπογράφει τη μουσική.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός θα συμμετάσχει σε αγαπημένη ελληνική σειρά.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλο Μαρίζα Ρίζου θεατρική παράσταση

Λίγα λόγια για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας. Φοίτησε στην Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης (1996-1998) και ένα χρόνο στην Δραματική Σχολή Θεμέλιο (1998-1999). Έχει υπάρξει 2 φορές υποψήφιος για το Βραβείο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ. Έχει τιμηθεί ως καλύτερος νέος δημιουργός για την ερμηνεία του στην παράσταση "Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός", ενώ έχει υπάρξει πολλές φορές υποψήφιος και στα Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος. Το 2003 πήρε μέρος στη σειρά Μυστικά και λάθη του Alpha

. Τη σεζόν (2004-2005) έπαιξε το ρόλο του "Αρθούρου" στον πρώτο κύκλο της σειράς του Mega Channel Singles. Έχει ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Καζαντζάκης (KAZANTZAKIS), 2017 του Γιάννη Σμαραγδή, η οποία βραβεύτηκε σε πολλά φεστιβάλ παγκοσμίως. Το 2020 έπαιξε στο θέατρο "αμφι-θεατρο" τον ρόλο του Άμλετ στην παράσταση Άμλετ.