Χριστίνα Μπόμπα: Η συγκινητική ανάρτηση με τη νεογέννητη κορούλα της

Η φωτογραφία και τα δεκάδες σχόλια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η συγκινητική ανάρτηση με τη νεογέννητη κορούλα της

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η γνωστή influencer είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή την περίοδο και εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα, αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να πάρουν θέση και να εκφράσουν δημόσια την άποψη τους.

Ανάμεσα σε εκείνους ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία μέσα από μια φωτογραφία που ποσταρε στο Instagram θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Το καλοκαίρι αυτό αποδεικνύει άλλη μια φορά πόσο μεγάλο κακό μπορεί ο άνθρωπος να κάνει στον πλανήτη. Μακάρι η γενιά μας να αλλάξει ρότα στην πορεία της ανθρωπότητας και να παλέψουμε για να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα.
Μακάρι ακόμα να αναθρέψουμε ανθρώπους που θα κάνουν το κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Δημοσίευσε βίντεο από τις φωτιές που κόβει την ανάσα - «Μένει μόνο ένα τεράστιο "γιατί"»

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης, μέσα από τα social media. Ο ίδιος πήρε θέση και εξέφρασε την άποψη του για τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως και πολλοί ακόμα, δημοσίευσε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο φαίνονται οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας να απομακρύνονται με καράβι από τις περιοχές τους.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τις φωτιές

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: “Τα λόγια είναι περιττά για ότι συμβαίνει στη χώρα μας αυτές τις μέρες. Μένει μόνο ένα τεράστιο “ΓΙΑΤΙ”. Καλό θα είναι όμως να μείνουν τουλάχιστον και τα προφανή μαθήματα που μας έδωσε αυτή η μαύρη κατάσταση… (Βίντεο από το φέρι την ώρα που απομακρύνεται από την Εύβοια.)”.