Το νέο βίντεο της Κατερίνας Στικούδη - Βγάζει μάτι η φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από την μπλούζα

"Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το νέο βίντεο της Κατερίνας Στικούδη - Βγάζει μάτι η φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από την μπλούζα

Τι κι αν η ίδια δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το γεγονός, όσο περνάει ο καιρός τα σημάδια της εγκυμοσύνης της δεν μπορούν να κρυφτούν! Η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει να ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τους followers της να της εύχονται στα σχόλια... με το καλό, αφού η κοιλίτσα της έχει ξεκινήσει και φαίνεται αρκετά.

Μάλιστα, φαίνεται τόσο πολύ που ακόμη και με φαρδιά μπλούζα το φουσκωματάκι είναι φανερό, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από λίγα λεπτά.

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια όμορφη περίοδο, καθώς εκτός του ότι θα γίνει όπως όλα δείχνουν μαμά - παρόλο που η ίδια δεν θέλει να το ανακοινώσει ακόμη - αλλά και γιατί βγήκε το νέο της τραγούδι με τίτλο Rio.

Αυτό είναι το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη

Ποιος είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town λοιπόν, ο Βαγγέλης Σερίφης είναι raper, παραγωγός των δίσκων της συζύγου του, αλλά και φιλόλογος. Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν είχε διδάξει σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Δεν του αρέσουν η δημοσιότητα, τα ρομαντικά κλισέ, ή οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και νιώθει άβολα όταν παρουσιάζεται ως «ο σύντροφος Στικούδη».

Την ακολουθεί σε κάθε της συναυλία, φωτογράφιση και συνέντευξη και κάποιοι λένε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες της, αλλά και τις δημιουργικές ιδέες.

«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, πόσο γλυκός είναι… Όλα μου έκαναν το κλικ! Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.