Νίκος Μουτσινάς - Ματίνα Νικολάου: Οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές

Γεμίζουν τις μπαταρίες λίγο πριν ξεκινήσουν την νέα τηλεοπτική σεζόν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς - Ματίνα Νικολάου: Οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου εδώ και μερικές ώρες είναι μαζί αλλά όχι για κάποιον επαγγελματικό λόγο αυτή τη φορά καθώς οι δυο καλοί φίλοι αλλά και συνεργάτες πρόκειται να περάσουν μαζί στιγμές χαλάρωσης.

Και οι δυο θέλουν να ξεκουραστούν λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι η νέα τηλεοπτική σεζόν όπου πρόκειται να τους δούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή από τους λογαριασμούς τους καθώς και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί στα social media τους.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Ματίνας Νικολάου και του Νίκου Μουτσινά

Καλό Μεσημεράκι: Αλλαγές για την επόμενη σεζόν - Τι διαφορετικό θα δούμε

Τις ετοιμασίες για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη οι ιθύνοντες για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι, ωστόσο πρόκειται να υπάρξουν μερικές αλλαγές.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα αποκάλυψε όλο το ρεπορτάζ και μέσα σε όλα ανακοινώσαν πως εξετάζεται το σενάριο να μεταδίδεται μία ώρα αργότερα, δηλαδή από τις 15,00 μ.μ. να προβάλλεται από τις 16,00 έως τις 18,00 μ.μ.

Μάλιστα, έχει ειπωθεί ότι μπορεί να αλλάξει και το πλατό της εκπομπής και να προσαρμοστούν σε ένα πολύ μεγαλύτερο από την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Ένα ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ,

…έγινε εκπομπή!

…έγινε καθημερινή συνήθεια!

…έγινε ακόμα και τραγούδι!

Είναι το δικό μας, ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του πιο ξέφρενου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται με σαρωτική διάθεση για την τελευταία εκπομπή της σεζόν και για να μας ευχηθούν «Καλό Καλοκαιράκι», τη Δευτέρα 28/6.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash λίγο πριν αφήσουν το στούντιο και τρέξουν στις παραλίες, μας προσκαλούν στην πιο fun τηλεοπτική μετάδοση του καλοκαιριού!

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε αυτή την εκπομπή! Οι εκπλήξεις παραμονεύουν όχι μόνο για το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τον ίδιο τον… Νίκο!

Τη Δευτέρα 28/6 έχουμε όλοι… «Καλό Μεσημεράκι»! Στις 15:00!».