Ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης μεγάλωσε - Το πρόσωπο του μετά από 21 χρόνια

Έτσι είναι σήμερα ο "οινοχόος"... Στέργιος Νένες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης μεγάλωσε - Το πρόσωπο του μετά από 21 χρόνια

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την θρυλική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Όχι μόνο γιατί σημείωσε τεράστια επιτυχία, αλλά και γιατί προβάλλεται στον ΑΝΤ1 μέχρι και σήμερα, κάνοντας υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση ακόμη και σε επανάληψη μετά από 21 χρόνια από την ημέρα του μεγάλου φινάλε.

Ένας από τους πρωταγωνιστές βρίσκεται ακόμη στον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο πίσω από τις κάμερες. Ο λόγος για τον Στέργιο Νένε, τον Νικόλα ή αλλιώς οινοχόος της σειράς. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά σε θέσεις τηλεοπτικών παραγωγών πίσω όμως από τις κάμερες. Μάλιστα, εργάστηκε και στο MasterChef σαν αρχισυντάκτης.

Ωστόσο από τη νέα σεζόν, ο Στέργιος Νένες μετακομίζει στη Φάρμα 2 λίγους μήνες μετά το μεγάλο φινάλε, στην οποία θα εργαστεί επίσης ως αρχισυντάκτης, αφού η παραγωγή αποφάσισε ότι χρειάζονται αλλαγές στα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες.

Έτσι είναι το πρόσωπο του Νικόλα από το Κωνσταντίνου και Ελένης, σήμερα

Λίγα λόγια για τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σειρά διαδραματίζεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, όπου σε ένα νεοκλασικό σπίτι συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).

Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε ξαφνικά μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη (άρα και η έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη), το σπίτι δεν γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους, θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς.

Κωνσταντίνου και Ελένης Χάρης Ρώμας

Στις ζωές των δύο κεντρικών χαρακτήρων υπάρχουν παράλληλα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Ο Μάνθος Φουστάνος (Βασίλης Κούκουρας), η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη), η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού) και ο Νικόλας Βαρθακούλιας (Στέργιος Νένες). Οι χώροι όπου συνήθως εκτυλίσσονται τα γεγονότα, είναι το σπίτι των Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας.