Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Η φωτογραφία της παρουσιάστριας με τις κόρες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Ευτυχισμένες στιγμές πέρασαν χθες 14/8 στο σπίτι τους, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, καθώς η κόρη τους Μελωδία είχε τα γενέθλια της. Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Στο σπίτι τους διοργάνωσαν ένα όμορφο party γενεθλίων και η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα γενέθλια της κόρης της

«Σαν χθες μου φαίνεται που την είδα να γεννιέται, να παίρνει την πρώτη της ανάσα και την κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου…το πρώτο μου παιδί! Χθες η Μελωδία μου έγινε 11 ετών και είμαι τοοοόσο περήφανη για εκείνη. Να είσαι ευτυχισμένο παιδί μου, να αγαπηθείς στη ζωή σου όπως σου αξίζει, να αγαπάς με πάθος και να μην τσιγκουνεύεσαι την αγάπη, κυρίως όμως να είσαι καλός άνθρωπος…όλα τα υπόλοιπα θα δουλέψεις και θα τα δημιουργήσεις…την ανθρωπιά σου όμως και το χαμόγελό σου μην τα χάσεις ποτέ για κάνεναν γιατί στο τέλος αυτά μένουν.

Χρόνια πολλά Μελωδία μου! Υγεία και αγάπη για όλα τα παιδιά της γης…λίγη παραπάνω όμως σε εκείνα που πέρασαν δύσκολα αυτό το καλοκαίρι και στις οικογένειες τους! Καλή Παναγία σε όλους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία θα επιστρέψει ανανεωμένη στον ΣΚΑΙ με καινούρια εκπομπή.

Τι συμβαίνει με Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη

Έκπληξη έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει στο ΣΚΑΙ αλλά χωρίς τον σύζυγο της, Χάρη, με την ίδια να προχωρά στην εν λόγω ανακοίνωση στο φινάλε της εκπομπής του.

«Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν» είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Αντελίνα επιβεβαιώσε τα λεγόμενα της και μέσω ενός Q&A που πραγματοποιήσε τις προάλλες, τονίζοντας πως παραμένει στο ΣΚΑΙ, με διαφορετική όμως εκπομπή και χωρίς τον σύζυγο της.

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις εξελίξεις, εμείς κάναμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram, προκειμένου να μάθουμε αν θα σας λείψει ο Χάρης από το πλευρό της Αντελίνας.

Όπως βλέπετε και παρακάτω, η πλειοψηφία του κοινού ψήφισε πως και η Αντελίνα μια χαρά πρόκειται να τα καταφέρει μόνη της!

Δυσάρεστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη