Τρυφερά τετ α τετ για τον Πάνο Καλίδη και τη γυναίκα του στην πισίνα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρυφερά τετ α τετ για τον Πάνο Καλίδη και τη γυναίκα του στην πισίνα

Ο Πάνος Καλίδης γιορτάζει σήμερα καθώς έχει την ονομαστική του εορτή κι όπως είναι λογικό η σύζυγός του ήταν από τους πρώτους που έσπευσε προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια.

Έτσι η Λεάννα Μάρκογλου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή στα social media. Και οι δυο ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή Παναγιά σε όλους. Πολύχρονος αγάπη μου, να 'σαι πάντα γερός!! Σ' αγαπάμε πολύ!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μάρκογλου για τον Καλίδη

Μάρκογλου - Ανάρτηση γ8ια τον σύζυγό της

Πάνος Καλίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί ακόμα την αγαπημένη του

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου, και εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχουν παντρευτεί μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και τρία παιδιά.

Η Φαίη Σκορδά του έθεσε την ερώτηση και ο τραγουδιστής, αφού σχολίασε μερικά γεγονότα από το Survivor 4, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει κουμπάρο αν και φοβάται και λίγο μήπως δεν του πει το «ναι». Πάντως τόνισε πως είναι ο άνθρωπός του και ό, τι καλύτερο έχει.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου

«Ψάχνω κουμπάρα! Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Είμαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας. Είναι ο άνθρωπος μου, δεν ψάχνω για κάτι καλύτερο, είναι ό,τι καλύτερο. Δεν κάνω πρόταση γάμου γιατί δεν έχω κουμπάρο/κουμπάρα. Πρέπει να το κάνω. Είναι και αυτός ένας λόγος, ότι φοβάμαι την απόρριψη. Υπάρχει μεγάλες πιθανότητες να πει όχι…», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.