Δύσκολες στιγμές για την Μιμή Ντενίση

«Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση αποφάσισε να δημοσιεύσει μια άκρως συγκινητική φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τον 15Αγουστο αναφέρθηκε στην αγαπημένη της μητέρα, Μαρία.

Η μητέρα της έχει φύγει από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ σήμερα θα γιόρταζε.. Η Μιμή Ντενίση με μια ανάρτηση που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί.. φέτος λειπει η μάνα.. η μαμα .. η Μαρια μας!! Το στήριγμα κ η έμπνευση μου. Η πιο δυνατή κ δημιουργική γυναικα που γνώρισα!! Τυχερη που είχα τέτοια μάνα!! Πάντα θα την γιορτάζω κ είμαι σίγουρη πως θα μας βλέπει κ θα χαμογελάει. Κ θα καμαρώνει την Μαριτινα που σήμερα γιορτάζει κ της μοιάζει σε πολλά!!ποιος όμως θα ετοιμάσει το θεσπέσιο τραπέζι .. την παβλοβα που εφτειαχνε στην γιορτή:: αχ!!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν!! Η Παναγία να μας προστατεύει!!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

«Αυτή την ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ»

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε η Μιμή Ντενίση με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Εύβοια. Η ίδια συγκίνησε για ακόμη μια φορά με τα λόγια της.

Η σπουδαία ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που βλέπουμε την Εύβοια.

«Αυτή τη γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… Ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ούτε τα δάση που έδιναν ζωη στην Αττική. Το θεμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θεμα είναι πως η χώρα δεν εχει υποδομές!!

Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δημος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κρατος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους… κ οι άλλοι.. πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη κ πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!! Γκαζάκια άπειρα παντού, φακοί, καθρεφτάκια!! Πόσο μίσος υπάρχει σ΄αυτή τη χώρα;;

Γιατί;; COVID, ανεργία κ τώρα αυτό!! Πώς θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία. Καημένη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους! Κ ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή κ νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!! #tragedy #themostbeautifulcountry #themostabandonedone #changerhelaws #now #lovegreece».