Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα 15/8 για τον Γιάννη Λάτσιο καθώς είχε γενέθλια η αγαπημένη του μητέρα. Μάλιστα, της έχει τόσο πολύ αδυναμία που περνούν μαζί κάθε χρόνο τον 15Αυγουστο.

Ο Γιάννης Λάτσιος αν και έχει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, δεν δημοσιεύσει τόσο συχνά τις προσωπικές του στιγμές με τους followers του.

Αυτή τη φορά θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην μητέρα του καθώς ποσταρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την αδερφή του την Αγλαΐα αλλά και την μητέρα τους. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφία του: «Χρόνια Πολλά μαμά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Λάτσιου

Γενέθλια για τον Γιάννη Λάτσιο - Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άγγελος

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Γιάννης Λάτσιος και ο γιος του, Άγγελος, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Πατέρας και γιος, έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, ενώ μένουν και στο ίδιο σπίτι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άγγελος Λάτσιος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραψε «Χρόνια πολλά πατέρα».

Γιάννης Λάτσιος Άγγελος

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Λάτσιο και τη ζωή του

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 22 Μαρτίου του 1957. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου και έζησε και εργάστηκε επί 10 χρόνια.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 από τον κινηματογράφο ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και στη συνέχεια ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Στην τηλεόραση τον είδαμε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars»

Υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο και δύο κόρες.