Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της - Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Δύσκολες ώρες βιώνει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανήμερα Δεκαπενταύγουστου καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της, αφού αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πει το τελευταίο «αντί» στον πατέρα της, ενώ καρδίες ράγισε με το μήνυμά της.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έγραψε χαρακτηριστικά: «με περίμενε. Πέταξα στην αγκαλιά του. Του τραγούδησα. Του είπα πόσο τον αγαπώ. Τον ευχαρίστησα που μου έδωσε ζωή και τόσα μαθήματα. Έπαιξα την αγαπημένη του μουσική και προσευχήθηκα για αυτόν. Και τότε έφυγε. Στις 18.26 στις 15 Αυγούστου 2021. Ο πατέρας μου. Το φως μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου

Εξομολογείται τον ρατσισμό που βίωσε - «Με κορόιδευαν, με αποκαλούσαν “μαυροκέφαλη”»

η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μαμά – Δες” και εξομολογήθηκε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Σουηδία. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην Ζωή Κρονάκη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου

«Έχω βιώσει ρατσισμό, σεξισμό και κάτι σαν ταξική περιθωριοποίηση. Με πάρα πολλούς τρόπους γιατί έμενα στο πιο γνωστό γκέτο της Σουηδίας, όπου ζούσαν μόνο μετανάστες και πρόσφυγες και φυσικά πάρα πολλοί Έλληνες.

Το να είσαι φτωχός, πολλές φορές σε βλέπουν σαν τεμπέλη. Ενώ οι φτωχοί δουλεύουν περισσότερο, για τα λιγότερα.

Τον ρατσισμό τον έζησα επειδή ήμουν Ελληνίδα. Με κορόιδευαν, με αποκαλούσαν από παιδί… “μαυροκέφαλη”, είναι κάτι πολύ κακό στα σουηδικά. Όλα αυτά που έζησα μου έχουν μάθει τρομερά μαθήματα».