Εντελώς αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαργαρίτας Νικολαΐδη από το MasterChef

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εντελώς αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαργαρίτας Νικολαΐδη από το MasterChef

Την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, την γνωρίσαμε μέσα από το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef» του Star. Η ίδια κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει αλλά και να αφήσει το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι καθώς αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές.

Η ίδια πλέον μετά από την λήξη του ριαλιτι και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία.

Μάλιστα, στο φόντο φαίνεται η θάλασσα αλλά και ο ήλιος όπου βασιλεύει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια απίστευτη φωτογραφία μιας και τα σχόλια αλλά και τα likes έπεσαν σαν "βροχή" από τους followers της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και πολλά χαμόγελα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Έτσι θα χρησιμοποιήσει το έπαθλό των 60.000 ευρώ του MasterChef 5 η Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef 5, για την οικογένεια της, αλλά και για το σύντροφό της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν, καθώς σύντομα θα της κάνει την πρόταση.

Ωστόσο, η σεφ αποκάλυψε και τι θα κάνει με το έπαθλο των 60.000 ευρώ που θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό μετά την νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί.

Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα.