Σε αυτή την πέτρινη βίλα με πισίνα ξεπερνάει τον χωρισμό της από τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

Θα την ζήλευαν μέχρι και εκατομμυριούχοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε αυτή την πέτρινη βίλα με πισίνα ξεπερνάει τον χωρισμό της από τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς ωστόσο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Με την παρουσιάστρια να έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί, ξεπερνάει το χωρισμό της στο Πήλιο, μαζί με τον άνθρωπο που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που εκείνη απαρνήθηκε το αγαπημένο της νησί την Πάρο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο πρώην αγαπημένος της.

Οι δυο τους από την αρχή σχεδόν του καλοκαιριού έκαναν μαζί διακοπές και είχαν μοιραστεί διάφορες στιγμές τους από βόλτες και βουτιές στη θάλασσα. 'Όπως έκαναν και πρόσφατα, καθώς γεμίζουν μαζί τις μπαταρίες τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά μετά το χωρισμό

Αυτή είναι η βίλα που μένει η Ζέτα Μακρυπούλια στην Σαμοθράκη

Πριν από μερικές ώρες η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από την βίλα που μένει στο νησί, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Πάθαμε λοιπόν πλάκα με το πόσο εντυπωσιακή και "πλούσια" φαίνεται.

Είναι πέτρινη, διώροφη και έχει τεράστια πισίνα. Η θέα μάλιστα που έχει από την βεράντα σου "κόβει" την ανάσα, αφού βλέπει πράσινο και θάλασσα.

Νέα αρχή για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια

Όπως μαθαίνουμε, αρχικά η συμφωνία ήταν να αφήσουν τον χρόνο να γιατρέψει ακόμα μια μεγάλη κρίση που τους χτύπησε και αυτή την φορά την πόρτα και να είναι ξανά μαζί. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η συνήθεια, τα προβλήματα της πανδημίας αλλά και οι ψυχολογικές επιπτώσεις σε ένα ζευγάρι δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν.

Εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι τους στη Βούλα και να γυρίσει στο πατρικό της στον Κεραμεικό, αφήνοντας πίσω τον πρώην σύντροφό της που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας αμέσως μετά τον χωρισμό του, κλείνοντας μέσα μαζί και τις αναμνήσεις μιας άλλοτε ευτυχισμένης ζωής.