Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου: «Ένα βαρύ καλοκαίρι, που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ...»

Φανερή η απογοήτευσή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου: «Ένα βαρύ καλοκαίρι, που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ...»

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εφιαλτικές σχεδόν για όλη την Ελλάδα έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές οι οποίες προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές όχι μόνο σε περιουσίες καθώς αμέτρητες δασικές εκτάσεις κάηκαν όπως και οι αθώες ψυχές ζώων.

Αρκετοί ήταν κι εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media. Ανάμεσά τους ήταν και η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία θέλησε να μοιραστεί δημόσια τις σκέψεις της.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ποσταρε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:«Photo by @dimitrisvavliaras-ιστορίες του νερού- μια δουλειά του Δημήτρη Βαβλιάρα, ένας φωτογράφος βραβευμένος, για την αισθητική και το ταλέντο του! Ένας φωτογράφος που κράτησε σε μια στιγμή σκέψεις και αισθήματα δικά μας που δεν ξέραμε πως φαινόντουσαν τόσο πολύ, ενώ απλά καθόμασταν χωρίς καμία οδηγία από εκείνον! Αιανή στον υδροβιότοπο! Καλοκαίρι 2021! Ένα βαρύ καλοκαίρι, που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ! Που πρέπει να οδηγεί τη σκέψη μας, τις αποφάσεις και τις επιλογές μας! Γιατί η φύση τα ζώα το νερό ο αέρας το βιός και τα όνειρα μας λεηλατήθηκαν…».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαριάννας Τουμασάτου

Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη όπου ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτη 3/8 σοκαρε τους κάτοικους της Αττικής καθώς οι ζημιές που άφησε πίσω της είναι αρκετές.

Το κύμα στήριξης από το διαδίκτυο είναι τεράστιο καθώς μικροί και μεγάλοι προσπαθούσαν να ενημερώσουν και να ενημερωθούν. Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τους πυροσβέστες όπου περνάνε μέσα από την φωτιά.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν εκείνη η οποία αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο από την εφιαλτική φωτιά στην Βαρυμπόμπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έγραψε χαρακτηριστικά: «Τιμή σ´ εκείνους όπου την ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες! Όταν κάποια στιγμή η πολιτεία τελειώσει με γκαλά, γιορτές και λοιπές διοργανώσεις ίσως ασχοληθεί εμπράκτως με τα παλικάρια και τις κοπέλες με το υψηλό ανάστημα! Ευχαριστούμε για όλα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου