Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Σούζη - Η ανατριχιαστική ανάρτηση για τη φωτιά

«Πίσω μας στη Λαυρεωτική»!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Σούζη - Η ανατριχιαστική ανάρτηση για τη φωτιά

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδκτυακούς της φίλους πως βρίσκεται πολύ κοντά στην μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Κερατέα.

Η Χριστίνα Σούζη εμφανώς ενοχλημένη με τη νέα φωτιά που ξέσπασε στη χώρα μας, έδειξε πόσο κοντά βρίσκεται στο πύρινο μέτωπο και ευχήθηκε να σβήσει γρήγορα αυτή τη φορά.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Σούζη

«Όχι πάλι …. Πίσω μας στη Λαυρεωτικη … έλεος κάπου . Ελπίζω να τη σβήσουν γρήγορα . Καλημέρα σας», έγραψε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρόβλημα υγείας που πέρασε η Χριστίνα Σούζη στην καραντίνα

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως βίωσε η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο μιας και όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια, κάτι έπαθε με τα πόδια της.

Η γνωστή μετεωρολόγος βρέθηκε στο νοσοκομείο μιας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία επέμβαση στο ισχίο της, με την ίδια να ενημερώνει του διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της μέσα από μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μεγάλη αγωνία είχε ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μιας και η Χριστίνα Σούζη δεν εμφανίστηκε στο δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται οι τηλεθεατές τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί δεν την βλέπουμε.

Η ίδια θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην αγωνία του κόσμου, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με σκοπό να εξηγήσει τι συνέβη με την επέμβασή της αλλά και το πότε πρόκειται να την δούμε και πάλι στο πλατό του καναλιού του Φαλήρου.

«Καλησπέρα σας, πάει και το δεξί πόδι το περποιηθηκε ο γιατρούλης !!! Ελπίζω σε καμμία εβδομάδα Πάλι να είμαι κοντά σας !! Την αγαπη μου!! #ισχιοποδι #skalkairos.gr #παεικαιαυτο !! #μενουμεσπιτι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Χριστίνα Σούζη, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει και ένα απολαυστικό σχόλιο για το My Style Rocks.