«Κόλαση» η Θεοφανία Παπαθωμά - Έτσι είναι το σώμα της με μαγιό

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κόλαση» η Θεοφανία Παπαθωμά - Έτσι είναι το σώμα της με μαγιό

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑNT1. Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα «break».

Η γνωστή ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες της στο νησί των ανέμων, ενώ η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με μαγιό. Η γνωστή ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Μείνε στο φως τίποτα κακό δεν θα πάθεις! Οι δυσκολίες είναι για να μαθαίνουμε. Αγάπη, πίστη, χαρά!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Η Βιολέτα επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση

Στις Άγριες Μέλισσες, μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη, η Βιολέτα βαθιά τραυματισμένη ψυχικά, δεν μπόρεσε να μείνει ούτε ένα λεπτό στο Διαφάνι. Άφησε το σπίτι της και το καφενείο και έφυγε μαζί με τον μικρό Ευτύχη και τη θεία του στο σπίτι τους, στην περιοχή της Κορινθίας. Η Βιολέτα όμως ξαναγυρίζει στο χωριό, μια διαφορετική γυναίκα και με άλλους σκοπούς.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Δεν ήταν μόνο ο πόνος από τον θάνατο του άντρα της που έκανε τη Βιολέτα να φύγει μακριά από το χωριό της. Αυτό που ήθελε πιο πολύ ήταν να μείνει μακριά από την πηγή του κακού, για να μπορέσει να σκεφτεί καθαρά και να πάρει τη δύναμη να επιστέψει κάποια στιγμή έτοιμη να αντιμετωπίσει τη ζωή και να αποδώσει δικαιοσύνη.

Οπως θα δούμε στον νέο κύκλο και αποκάλυψε και η ίδια η ηθοποιός, η Βιολέτα μετά την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου και την ανάληψη της εξουσίας από τους συνταγματάρχες, αποφασίζει να γυρίσει πίσω στο χωριό, για να είναι κοντά στους αγαπημένους της ανθρώπους και κυρίως στον Παναγιώτη, που δύσκολα θα διαχειριζόταν την κατάσταση στο καφενείο.

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα Μιλτιάδης

Η Βιολέτα δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του, καθώς με τον Παναγιώτη τους συνδέει μια βαθιά αγάπη. Τον θεωρεί οικογένειά της και στήριγμά της όλα αυτά τα χρόνια. Ετσι θέλει και αυτή να τον στηρίξει, αλλά και τις φίλες της. Την Ουρανία, την Παγώνα, τη Ρίζω και τα κορίτσια φυσικά. Η Βιολέτα είχε φύγει από το Διαφάνι μαυροφορεμένη και σκυμμένη από το βάρος της θλίψης και στον τρίτο κύκλο επιστρέφει όμορφη, αλλαγμένη, ξανθιά και με το κεφάλι ψηλά, για να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια της.

Οπως θα δούμε και σύμφωνα με πηγές, η Βιολέτα θα εμπλακεί με έξυπνο τρόπο και μέσω του καφενείου σε πολλές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τους συγχωριανούς της, με τους καταδότες και με τις δουλειές των ανθρώπων που υπηρετούν κρυφά τον Ακύλα. Μέσα από αυτούς, ένας είναι ο στόχος της: Να προστατέψει όσο μπορεί τους ανθρώπους της, αλλά ο βασικότερος είναι να καταστρέψει τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Αυτούς που πήραν τη ζωή του άντρα της και ρήμαξαν τη δική της ζωή.

Και η Βιολέτα έχει τη δύναμη να το κάνει και θα το κάνει. Αργά και μεθοδικά θα βρει τον τρόπο να πάρει την εκδίκησή της, να αποκαταστήσει την αδικία που συντελέστηκε στον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο και να σταθεί δίπλα στην Ελένη πιο πολύ, που θα υποφέρει και πάλι χωρίς τον άντρα της, παλεύοντας ακόμα και για την επιβίωση.