Άγριες Μέλισσες: Τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε μεγάλο κίνδυνο Ελένη, Δρόσω και Ασημίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Οι «Άγριες μέλισσες», που καθήλωναν πάνω από 1.500.000 τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο, άρχισαν γυρίσματα με νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, που μπαίνουν για να αναστατώσουν τη ζωή των ηρώων και να δώσουν μια πιο δυνατή πνοή σ’ αυτή την τρίτη σεζόν, που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Η σειρά θα αρχίσει με ένα χρονικό άλμα περίπου έξι μηνών από τη μέρα που έγιναν όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα, με αφετηρία το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 που θα βρει τους ήρωες των «Αγριων μελισσών» ανυποψίαστους.

Η ζωή τους σε ένα βράδυ θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά, ενώ το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο στην ιστορία του και πριν προλάβει να επουλώσει τις παλιές πληγές, έρχονται άλλες χειρότερες. Οι αδελφές Σταμίρη και πάλι στο επίκεντρο, θα παλέψουν για να βρουν την ευτυχία. Μια ευτυχία που συνέχεια ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια τους…

Οι Σεβαστοί, από την άλλη, εντελώς διαλυμένοι και σκορπισμένοι, μακριά από το χωριό. Ενα έγκλημα, αυτό του Μιλτιάδη, που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία και ο θάνατος του Αχιλλέα Μεγαρίτη, φέρνει δίψα για εκδίκηση του αδελφού του, Ακύλλα. Νέες αφίξεις, νέοι άντρες στη ζωή της Ελένης αλλά και της Ασημίνας.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής, πληγωμένοι και ακόμα ερωτευμένοι. Ενας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο. Ενας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ενας αποχωρισμός-μαχαίρι στην καρδιά της Ελένης και του Λάμπρου. Κι ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Βέβαια στην τρίτη σεζόν θα δούμε και πολλούς νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να αλλάζουν τα δεδομένα, με έναν από αυτούς να φέρνει τα πάνω κάτω!

Οι φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών

Άγριες Μέλισσες Ουρανία Κυριάκος
Άγριες Μέλισσες τρίτη σεζόν
Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος Ασημίνα