Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θα γίνει το νέο MasterChef - Η κίνηση ματ του ΑΝΤ1 για το Game of Chefs

Τα πάνω κάτω στη νέα τηλεοπτική σεζόν

Θα γίνει το νέο MasterChef - Η κίνηση ματ του ΑΝΤ1 για το Game of Chefs
News 16.08.2021 14:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σταματήσει τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, σε λίγο καιρό αναμένεται να «χτυπήσει» και με το νέο του μαγειρικό ριάλιτι, το Game of Chefs, το οποίο θα απειλήσει την κυριαρχία του MasterChef.

To εν λόγω ριάλιτι πρόκειται να είναι ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα του σταθμού του Αμαρουσίου και έτσι οι ιθύνοντές του θέλουν να το εκμεταλλευτούν και με το παραπάνω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, ο ΑΝΤ1 εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προγραμματίσει το «Game of Chefs» καθημερινά στις 20.00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, για να «προλάβει» τον ανταγωνισμό. Στην περίπτωση αυτή, η καθημερινή σειρά «Ήλιος», που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, θα μετατεθεί νωρίτερα στην απογευματινή ζώνη όπου και το STAR θα «χτυπήσει» με πρωτότυπη δραματική σειρά.

Game of Chefs ώρα προβολής

Όσο για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, «Game of Chefs», μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεων με την Αθηνά Οικονομάκου επικρατέστερη για το χρίσμα της παρουσιάστριας είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τι είναι το Game of chefs

Τρεις καταξιωμένοι σεφ κάθονται στη θέση του κριτή και δοκιμάζουν στα… τυφλά!

Τρεις ομάδες διαγωνίζονται για την κυριαρχία τους στην κουζίνα.

Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές φιλοσοφίες διεκδικούν τη νίκη.

Είναι η ώρα του «Game Of Chefs»!

Ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται στον ΑΝΤ1 για να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Στο «Game Of Chefs», όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και πάνω από όλα την επιθυμία να πετύχουν.

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του «Game Of Chefs»! Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο! Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.

Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Μια σκληρή μαγειρική διαδρομή ξεκινά!

Κριτές και διαγωνιζόμενοι σε ετοιμότητα!

Πεδίο μάχης, η κουζίνα!

Κάθε σεφ για όλους και κάθε σεφ για τον εαυτό του!

Μόνο ένας θα επικρατήσει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Game of Chefs: Οι τρεις κριτές που θα συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1

Γιάννης Λουκάκος: «Θα έπαιρνα παιδί από το MasterChef στο εστιατόριό μου»

Share