Έτσι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πριν το γάμο της με τον Φουστάνο και τις πλαστικές

Ε εντάξει... είναι εντελώς αγνώριστη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πριν το γάμο της με τον Φουστάνο και τις πλαστικές

Πολλές είναι οι γυναίκες της ελληνικής showbiz που για αισθητικούς λόγους αποφάσισαν να κάνουν πλαστική. Είτε για να διορθώσουν τη μύτη τους ή γιατί ήθελαν να κάνουν κάποια χαρακτηριστικά τους να φαίνονται πιο ωραία. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, ήταν παντρεμένη με έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους πλαστικούς χειρούργους στη χώρα, τον Ανδρέα Φουστάνο. Για αυτό το λόγο οι φήμες που την θέλουν να έχει κάνει... αρκετές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της, είναι πολλές.

Σε συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές, απάντησε: «Δεν θα σας πω τι μου έχει κάνει ο Φουστάνος όσον αφορά τις πλαστικές, γιατί, αν πω ότι έκανα μία, κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου, θα συμπλήρωναν οι «καλοπροαίρετοι» και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια! Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα, θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο»

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια ήταν και παραμένει κούκλα, ενώ οι κόρες της όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες έχουν πάρει από την ομορφιά της.

Έτσι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πριν από τις πλαστικές

Νατάσα Θεοδωρίδου πριν πλαστικές

Νατάσα Θεοδωρίδου πλαστικές επεμβάσεις

«Θα ήθελα έναν ωραίο τύπο, έναν μάγκα που να με πάει μια ωραία βόλτα στη ζωή»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο Ενώπιος Ενωπίω και το Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για την καριέρα και σταθμούς της ζωής της που τη σημάδεψαν.

Η τέχνη της για εκείνη είναι το «Α και το Ω» γι΄αυτό οι ισορροπίες που κλήθηκε να κρατήσει στη ζωή της ήταν δύσκολες και συνήθως έγερναν προς το πάθος της για τη μουσική.

«Το τραγούδι η αρχή είναι η αρχή και το τέλος για εμένα» είπε χαρακτηριστικά.

Στις σχέσεις της δήλωσε πως δεν είχε ποτέ κατά νου την ημερομηνία λήξης ενώ αποκάλυψε ότι οι άνδρες δεν την φοβόντουσαν όσον αφορά το φλερτ.

Για το αν στα διαζύγιά της έπαιξε ρόλο η καριέρα και το «σταριλίκι» απάντησε αρνητικά ως προς το δεύτερο σκέλος αλλά διέκρινε πιθανές αιτίες στην αφοσίωσή της στο τραγούδι.

Όσο για το αν υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο στο να κάνει και έναν τρίτο γάμο το απέκλεισε αλλά θα ήθελε να ξαναβρεί έναν έρωτα που να την ξεκουράσει και να μοιραστούν μαζί τα βάρη της ζωής.

«Θα ήθελα έναν ωραίο τύπο, έναν μάγκα που να με πάει μια ωραία βόλτα στη ζωή» τόνισε.

Το ταξίδι στις μνήμες του παρελθόντος την έφερε στα πρώτα της βήματα, στην πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο και στα συναισθήματα που την είχαν κατακλύσει τότε στο νέο ξεκίνημα που έκανε στη ζωή της. Δικαιολογημένα, λοιπόν, συγκινήθηκε και ζήτησε από τον οικοδεσπότη της να αλλάξει θέμα.

Αμέσως μετά, αφηγήθηκε το παρασκήνιο πίσω από το πώς κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να γράψει τους τίτλους της «Έξαψης», του νέου της τραγουδιού.

Όλα άρχισαν από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Εκεί μεγάλωσε και στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία αλλά το πάθος της για το τραγούδι ήταν τόσο φλογερό που υπερνίκησε τα πάντα στο πέρασμά του.

Τέλος, στο κλίμα των ημερών η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στις καταγγελίες παρενοχλήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Είναι κάτι πού θλιβερό θα ήταν αδύνατο να υποστώ κάτι τέτοιο. Στον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Σαφέστατα, είμαι με την πλευρά αυτών που έχουν βιώσει αυτό το άγριο συναίσθημα και θέλω να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν λειτουργήσει έτσι γιατί ενέχει μία κακία. Είναι καθάριο και ωραίο που γίνονται οι αποκαλύψεις και και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους».

Με αυτή την αφορμή μίλησε για τις κόρες της (δείτε εδώ φωτογραφίες), αν έχουν κάνει τέτοιου είδους συζητήσεις ενώ εξέφρασε και το πόσο περήφανη είναι για εκείνες.

«Δεν μιλήσαμε αλλά δεν χρειάζεται. Μεγαλώνουν τα παιδιά σε ένα περιβάλλον και αντιλαμβάνονται πως είναι η ζωή και πώς πρέπει να λειτουργήσουν βέβαια υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες.

Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη γιατί εφόσον δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, η ευθύνη είναι σε αυτόν που είναι τα παιδιά μαζί του. Είχα βάρος ότι έχω διπλή δουλειά τώρα. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία».