Δανάη Λιβιεράτου: Το τρυφερό βίντεο με τον πατέρα της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Λιβιεράτου:  Το τρυφερό βίντεο με τον πατέρα της

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν αποκτήσει δυο κόρες. Πιο συγκεκριμένα η 19χρονη Δανάη φαίνεται πως έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της καθώς ασχολείται κι εκείνη επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έτσι, όποτε προκείψει κάποια επαγγελματική υποχρέωση, η ίδια φροντίζει να είναι δίπλα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος, είχε προγραμματισμένη live εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Κεφαλονιάς και η 19χρονη κόρη του βρισκόταν εκεί για να τον στηρίξει.

Η 19χρονη Δανάη είναι αρκετά ενεργή μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τον μπαμπά της την ώρα που τραγουδάει στο κατάμεστο cocktail-bar.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δανάης Λιβιεράτου

Το σχόλιο του Χρήστου Μάστορα σε ανάρτηση της Δανάης Λιβιεράτου

Η 19χρονη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη, ασχολείται πολύ με το τραγούδι και όπως φαίνεται πολλές πόρτες θα ανοιχτούν μπροστά της. Στα social media μάλιστα, μοιράζεται αρκετά βίντεο από διάφορες ερμηνείες της.

Το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, όμως, ξετρέλανε τους φανς της που σχολίασαν για να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους. Θαυμαστής της φαίνεται βέβαια πως είναι και ο Χρήστος Μάστορας, που δεν δίστασε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Ο τραγουδιστής αντέδρασε βάζοντας φατσούλες και χεράκια, αφού έμεινε άφωνος από την φωνή της.

Να σημειώσουμε πως η Δανάη Λιβιεράτου δημοσιεύσει και φωτογραφίες της με μαγιό, δείχνοντας μας πως δεν πήρε μόνο τη φωνή του μπαμπά της, αλλά και το κορμί της μαμάς της.

Το σχόλιο του Μάστορα στην Λιβιεράτου

Το σχόλιο του Χρήστου Μάστορα σε ανάρτηση της Δανάης Λιβιεράτου

Χειρουργήθηκε πρόσφατα η Δανάη Λιβιεράτου

Η Δανάη, πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε ένα χειρουργείο και έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια ανάρτηση.

Στην εν λόγω ανάρτηση είναι Δανάη Λιβιεράτου να κρατάει στο χέρι της ένα ρόφημα και αποκαλύπτει πως υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο στο στόμα.

«6 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στόματος! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω καλαμάκια σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έγραψε η Δανάη ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εύη Αδάμ Λάμπης Λιβιεράτος κόρη