Νέα ξαφνική αποχώρηση από το Open - Η απρόσμενη ανακοίνωση

«Αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα ξαφνική αποχώρηση από το Open - Η απρόσμενη ανακοίνωση

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Κουτροκόη, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ώρα Ελλάδος, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Open tv, ενώ ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Άκη Παυλόπουλο.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Σαγανά, ήρθε και η σειρά της Ντόρας Κουτροκόη να πει το δικό της «αντίο» στον σταθμό.

Η ανακοίνωση της Ντόρας Κουτροκόη για την αποχώρησή της από το Open

«Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι».

«Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν. Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος.

Ντόρα Κουτροκόη αποχώρηση Open

Δύσκολο καλοκαίρι για την Νίκη Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το OPEN

Δίνουν και παίρνουν οι αποχωρήσεις από το OPEN αυτό το καλοκαίρι! Μια από αυτές ήταν και εκείνη της της Νίκης Λυμπεράκη. «Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της», έγραψε πριν μερικές εβδομάδες το κανάλι για την αποχώρηση της,

Ενώ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού, η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

 Δίχως τέλος οι αποχώρησεις από το Open