Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη - «Μας μαυρίσατε την ψυχή»

Οι οργισμένη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη - «Μας μαυρίσατε την ψυχή»

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να ξεσπάσει για τις νέες φωτιές που εμφανίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (16/8) στη χώρα μας.

Η παρουσιάστρια είχε συμμετάσχει ενεργά στο κίνημα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την Εύβοια και μάλιστα είχε πάει αυτοπροσώπως στην περιοχή μαζί με άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για τις φωτιές

«Κινδυνεύει το κτήμα του Λαυρίου που έχουν μεταφερθεί τα πυρόπληκτα ζωάκια. Ψάχνουμε εκ νέου φορτηγά και άτομα να είναι stand by να βοηθήσουν στην εκκένωση. Επίσης πρέπει να βρεθεί χώρος να μεταφερθούν.

Όσοι εκκενώνεται από τις περιοχές των Βιλίων, παρακαλούμε πάρτε τα ζώα μαζί ή αφήστε τα ελεύθερα. Κανένα ζώο δεμένο ή περιορισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Κατερίνα Ζαρίφη φωτιές
Κατερίνα Ζαρίφη ανάρτηση

Το άγριο ξέσπασμα για την φωτιά στην Βαρυμπόμπη

Οι τελευταίες εξελίξεις με την φωτιά στην Βαρυμπόμπη η οποία μαίνεται έχει προκαλέσει σοκ στους κάτοικους της Αττικής καθώς τα προβλήματα είναι πολλά και η ατμόσφαιρα παραμένει αποπνικτική. Εφιαλτική είναι και η μάχη των πυροσβεστών οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σβήσουν την ανυπολόγιστη φωτιά. Μάλιστα, από εχθές κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο ντοκουμέντο μέσα από πυροσβεστικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο η Κατερίνα Ζαρίφη αποφάσισε να το δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε. Όμως αύριο? Θα κάνεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? (πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.)».