Που είναι χαμένη σήμερα η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η επικοινωνία με την Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ο νέος λογαριασμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Που είναι χαμένη σήμερα η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Εφτά μήνες έχουν περάσει περίπου από τη μέρα που η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο του Big Brother, του δημοφιλούς ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, παρόλο που λεγόταν και γραφόταν πως η δικηγόρος με τον έντονο χαρακτήρα που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές θα είχε δικό της ρόλο σε εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου, δεν έγινε ποτέ, ενώ πλέον έχει εξαφανιστεί από το χώρο των media.

Με καταγωγή από την Κρήτη, συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα της στο νησί της. Ενώ, σχεδόν καθημερινές είναι οι αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια αφού απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος λόγω του ότι της έκλεψαν το προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα. Μάλιστα, το είχε ανακοινώσει και ζητούσε να την βοηθήσουν να ενημερώσει τους ακόλουθους της.

Ο νέος λογαριασμός της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και η ανάρτηση

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βέβαια έφτιαξε νέο προφίλ και έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της. Όπως βλέπουμε, 7 μήνες μετά το Big Brother, η Κρητικιά δικηγόρος δεν έχει αλλάξει και πολύ. Ωστόσο, είναι φανερό πως έχει ανανεωθεί!

Ο τσακωμός της Ψυχαράκη με την Καινούργιου

Η παρέα του Ευτυχείτε σχολίασε επεισόδιο του Survivor, με την Κατερίνα Καινούργιου να τα βάζει ξαφνικά με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Με αφορμή μερικά αποσπάσματα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιάννης Πουλόπουλος έσπευσε να παρουσιάσει τον Τριαντάφυλλο με την νικήτρια του Big Brother.

Ωστόσο, αυτή η παρομοίωση δεν φάνηκε να αρέσει και ιδιαίτερα στην παρουσιάστρια, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Παιδιά, δεν θέλω να θυμάμαι την Άννα Μαρία».

Αμέσως μετά, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τον τελικό του Big Brother με την Άννα Μαρία να φωνάζει «Κόσμε μου, κόσμε μου» και τότε η Κατερίνα είπε: «Να τι μας θυμίζει ο Τριαντάφυλλος. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα πρόσωπο αγαπητό, δεν είναι ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό από ένα ριάλιτι. Την Άννα Μαρία αν την αναφέρω σε μια παρέα θα λένε πώς, πού, τι είναι αυτό. Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρουν όλοι».

Κατερίνα Καινούργιου τα πήρε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη