Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση για την σύζυγό του

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση για την σύζυγό του

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την σύζυγό του είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πλέον έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, καρποί του έρωτά τους καθώς μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Και οι δυο είναι αρκετά ερωτευμένοι ενώ ανήμερα Δεκαπενταύγουστου ο ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του, Μπέσυ Μάλφα. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Να Σ’ αγαπώ χρόνια πολλά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

«Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην μυθοπλασία και τις ελληνικές σειρές που έχει συμμετάσχει, κάνοντας λόγο την ίδια στιγμή και για τον ξένο ανταγωνισμό.

«Γενικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος σαν άνθρωπος και βλέπω πάντα το ποτήρι μισοάδειο. Θα συμμετάσχω στη νέα σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ “Καρτ ποστάλ”. Ο ανταγωνισμός από τις ξένες πλατφόρμες είχε ως αποτέλεσμα να γίνονται πλέον καλύτερες δουλειές στην τηλεόραση. Υπάρχουν δύο αντίπαλα στρατόπεδα στην τηλεόραση, η μυθοπλασία και τα ριάλιτι. Ο “Σιωπηλός δρόμος” είναι μια πρωτότυπη ιδέα και γενικά έχω χαρεί που γίνονται καινούργια πράγματα. Δεν φανταζόμασταν ότι θα γίνει το ριμέικ του Καφέ της Χαράς. Ο ρόλος του Φατσέα με σημάδεψε χωρίς όμως να με εγκλωβίσει επαγγελματικά»

Ενώ για τις καταγγελίες ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό με τις αποκαλύψεις έστω και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας.

Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο σε σχέση με τα περιστατικά κακοποίησης. Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο όπως το θέατρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται. Ο γιος μου έχει κλίση προς τις θετικές επιστήμες και χαίρομαι που κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου».