Γιώργος Παπαδόπουλος: Η σύζυγός του ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδόπουλος: Η σύζυγός του ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Γαλατεία Βασιλειάδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόκειται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, μάλιστα έχουν αποκτήσει τον Άγγελο, ο οποίος είναι 3 ετών.

Και οι δυο περιμένουν πως και πως να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας προκειμένου να το κρατήσουν αγκαλιά. Όπως είναι αναμενόμενο και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύουν διάφορες στιγμές.

Η Γαλατεία Βασιλειάδη θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια αλλά και τα likes στην φωτογραφία έπεφταν "βροχή".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Γαλατείας Βασιλειάδη

Τι ζήτησε η εγκυμονούσα Γαλάτεια Βασιλειάδη από τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαδόπουλο;

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύντροφός του Γαλάτεια Βασιλειάδη ζουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο καθώς περιμένουν να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Η σχεδιάστρια μόδας αλλά και ο γνωστός τραγουδιστής έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο τριών ετών τον Άγγελο. Πάντως ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι συνέχεια δίπλα στο πλευρό της αγαπημένης του καθώς όπως φαίνεται η ίδια είχε κάποιες βραδινές λιγούρες.

Η μέλλουσα μανούλα για δεύτερη φορά, θέλησε να απολαύσει ένα γλυκό, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να τις αγοράζει πάστα φλώρα. Μάλιστα, σε ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Λιγούρες εγκυμοσύνης».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Γαλάτειας

«Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη»

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη, με την δεύτερη να αποκαλύπτει τις δυσκολίες που βιώνει στην εγκυμοσύνη της.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, τον 3χρονο Άγγελο, και είναι έτοιμοι σε λίγο καιρό να υποδεχτούν και τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

Η Γαλάτεια μάλιστα, σε ένα Q&A που έκανε στο instagram της, απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων της, όπου η μία αφορούσε και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της κύησης.

Συγκεκριμένα η ίδια είπε: «Δεν είχα καθόλου εύκολη εγκυμοσύνη ούτε στην πρώτη, ούτε και τώρα. Λόγω ναυτίας ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω. Υπομονή σε όλες τις μανούλες, περνάει αυτό και μετά έρχεται το θαύμα”.

Ενώ σε μια άλλη ερώτηση αποκάλυψε: «Είμαι στη 16η εβδομάδα και μετά το καλό μετά το καλοκαίρι θα γεννήσω».