Η Κατερίνα Λέχου πριν από τις πλαστικές στο πρόσωπο της - Έχει πειράξει αρκετά...

Σχεδόν αγνώριστη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Λέχου πριν από τις πλαστικές στο πρόσωπο της - Έχει πειράξει αρκετά...

Και η Κατερίνα Λέχου βρίσκεται στη λίστα με τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν κάνει πλαστική στο πρόσωπο τους. Είναι από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς στην Ελλάδα - εκτός από ταλαντούχα - ωστόσο σε μικρότερη ηλικία ήταν διαφορετική.

Στη δημοσιότητα εδώ και αρκετά χρόνια έχουν έρθει φωτογραφίες της από τα πρώτα της χρόνια στο χώρο, όπου φαίνεται πως ήταν η μύτη της, πριν αποφασίσει να κάνει επέμβαση για να την αλλάξει.

Βέβαια, δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει πειράξει. Λόγω της μόδας που χρόνο με τον χρόνο αλλάζει, τότε η τάση ήθελε τις γυναίκες με χοντρά φρύδια και διαφορετικό μακιγιάζ, κάτι που ακολουθούσε η Κατερίνα Λέχου. Ωστόσο, η ηθοποιός έχει ομορφιά που πολλές θα ζήλευαν!

Να πούμε πως ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία, το έτος 1992 - 1993, πρωταγωνιστώντας σε γνωστή τότε, σειρά του ΑΝΤ1.

Φωτογραφίες της Κατερίνας Λέχου πριν τις πλαστικές

Η Κατερίνα Λέχου πριν από τις πλαστικές στο πρόσωπο της

Τι έχει πει η Κατερίνα Λέχου για τις πλαστικές;

«Έχει σκεφτεί ποτέ η Κατερίνα Λέχου να κάνει αισθητική επέμβαση;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου της εφημερίδας «Αγορά» με την ηθοποιό να ξεκαθαρίζει πώς όχι, δεν έχει κάνει.

«Όχι γιατί δεν είναι ποτέ ένα αυτό που πρέπει να κάνεις. Μου το έχει πει φίλος μου γιατρός πως για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις πολλές επεμβάσεις για να υπάρχει συμμετρία. Δεν μπορείς να κάνεις μόνο τα μάπα, θα ακολουθήσουν και τα μάγουλα και τα ζυγωματικά. Άρα πρέπει να διαθέτεις χρόνο και χρήμα και δεν έχω τίποτε από αυτά.

Είμαι πολύ πειθαρχημένη πολλά χρόνια σε σχέση με ό, τι έχει να κάνει με την υγιεινή και τη φροντίδα του δέρματος μου. Το κάνω 30 χρόνια τώρα και βλέπω το αποτέλεσμα σε σχέση με άλλες γυναίκες της ηλικίας μου».