Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα: Έτσι πέρασαν το βράδυ τους μετά την ματαίωση του γάμου τους

Η αινιγματική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα: Έτσι πέρασαν το βράδυ τους μετά την ματαίωση του γάμου τους

Η χθεσινή είδηση ότι ματαιώνεται ο γάμος του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα έσκασε σαν "βόμβα" πριν από λίγα 24ωρα. Φαίνεται πως αιτία ήταν ένα οικογενειακό θέμα με αποτέλεσμα να ακυρώσουν τα σχέδιά τους ενώ προβλεπόταν ότι θα ενώσουν τις ζωές τους στη Σκιάθο.

Ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος είναι αρκετά ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό, φαίνεται πως είναι στην Σκιάθο καθώς δημοσίευσε ένα Insta Story μέσα από τον λογαριασμό του.

Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο Instagram, όπου πέρασε την ώρα του πάνω στην αμμουδιά, βέβαια δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λάμπρου Χούτου

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον γάμο της με τον Χούτο

«Με τον Λάμπρο είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα.

Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του Λάμπρου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε η Ματίνα Ζάρα στην Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη.

Survivor Λάμπρος Χούτος γάμος

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας.

Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο Λάμπρος μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», ολοκλήρωσε.